Da neko nekom kaze uzmi to i to ne bi nikako trebalo da se radi.Sto vec rece Body,ja kazem nekom to i to,ono na papiru ispada sigurna kura,male doze al eto jbg desi se lik je genetski podlozan ginekomastiji recimo i paf sisice...
ovde imas predloge,licna iskutva,imas ispisano sve o svakom steroidu sto je sasvim dovoljno da neko ko cita duze od 30 minuta forum sklopi prvu,drugu ili sesnaestu kuru.
apsolutno ne znaci da treba sve da isproba na sebi,vec krene recimo kaze aha,deda,cale,buraz su mi celavi znaci verovatno i ja sam imam predispoziciju da ocelavim,pa je verovatno bolje da se klonim steroida koji idu u DHT.
Ili zna da je u pubertetu imao problema sa nekom blagom ginekomastijom,pa sam shvata da treba da izbegava steroide koji mnogo aromatizuju,ili da pak koristi nesto sto sprecava aromatazu itd itd itd.
I onda lepo krene sa jednom komponentom u prvoj kuri,u sledecoj doda i drugu,u trecoj odradi drugacije frontload,u cetvrtoj odradi kracu kuru...kada je o ovakvim stvarima rec,tu nema sta drugo nego da se proba jbg ali je ovo neki generalno "bezbedan" nacin,polako uvoditi razlicite stvari kako bi mogao da prati kako mu tacno koji aas deluje na telo.I naravno,da odma na pocetku svako raskrsti sa sobom one puste snove da ce da se uradi od jedne kure pa da to "odrzava",i jednostavno ono da nemos ebat a da ti ne udje bar malkice