prvo bi pozdravio sve forumase X3M-a POLOMCA pogotovo
vidim da svi stavljaju svoje slike pa eto i da ja stavim svoje neke stare slicice male:) stavim noveije slike kada se uslikam...
evo vam par rijeci o meni 85 sam godiste nisam bas puno pisao po forumu ali sam jako jako punooo citao;)
treniram rekreativno obozavam bodybuilding i pratim...netakmicim se;)..nisam bas masivan imam od 92kg trenutno najtezi sam bio 97kg visok sam 182cm...
sto jos reci posto sam financijski ogranicen nemam novaca bas za punosuplamenata a kad kupujem onda gledam da to scime raspolazem sto pametnije ulozim...
prvo sto objezbjediti moram to je whey...onda bcaa ili tecene amino i kreatin uz to...C vitamin i minerale...kada imam malo vise novaca onda ubacim nocni protein ZMA itd...
NO proizvode i gainere nekupujem kad bi imao novaca uze bi i NO neki proizvod itd...dobra hrana i pomalo mi ide guram i nikada nisma uzimao nikakve sagorijevace masti niti ista a pred ljeto cu kupiti sebi neki fatburner ili nesto slicno:))kad se definiram samo izbacim ugljikohidrate jedem ih vrlo malo pred trening i poslje treninga...nisma bas kao vi ali eto valjda cu nadoci:)