Hranim se katastrofalno
A sto je najgore, tu se nece verovatno nista ni menjati iz prostog razloga sto se vremena nema za nekoliko bas bas kvalitetnih obroka i svakodnevni izbor...
Jedino sto mogu da se pohvalim da 5/7 dana u nedelji jedem jako puno belog mesa u toku dana.....
Nekad je to izgledalo, kako treba, 6-7 obroka, lepo raposredjenih sa winstrolom, whey, bademima, glutaminom, kreatinom, cinkom, selenom, BCAA, NO preparatimom. Sada, nazalost sam izuzteno preokupiran drugim stvarima tako da sam teretanu pre sklopio u razonodu nego u nesto preterano ozbiljno.
Od suplemenata, koristim trenutno pre workout Explode, tek da me malo digne i natera da radim, jer od silnih obaveza sam onako, bas premoren i nemam neku veliku zelju za treningom. Mozda uzmem glutamin ili kreatin ili amino, ne bih bas preterivao
U sustini, sam se pre godinu dana povredio na svom sportu, pa sam morao da stanem jedno vreme sa gym-om, a tu je sve krenulo nizbrdo.....
Generalno, nemam neki rok nesto da uradim, niti sam nezadovoljan svojim izgledom, postavio sam taj program tek da, kao sto sam napisao razbijem dosadu prethodnog, pa da neko iskomentarise da li bi stogod trebalo konkretno menjati ( tipa ovog saveta za noge, donji deo grudi i sli )