MI ne bismo bili MI kada ne bi pljuvali sami po sebi.... sta nam treba sve ovo
Kao prvo, bilo je izvesno da niko ne ode na ovo takmicenje.
Drugo, da ne pametuju mnogi koji ne znaju i nisu bili na licu mesta. Radi se o ucescu reprezentacije Kosovo. Ovo ne bih ni pominjao da niste vec poceli da pisete o tome.
Jedan takmicar i delegat su se pojavili na merenju i prijavili za takmicenje. Taj ko ih je upisao pri dolasku nema blage veze jer je obicna sekretarica koja je radila svoj posao na prijavama. Kosovo delegacija je dosla neprijavljena ranije i pokusala da se prijavi pa sta bude. Slucajno smo culi i videli o cemu se radi i prva reakcija je bila da sam pozvao predsednika Saveza da nam da instrukcije sta dalje da radimo.
Takmicar sa Kosova nije imao blage veze o kategoriji u kojoj nastupa a delegat ni o pravilima ovog takmicenja. Takmicar nije usao u svoju kategoriju i mogao je da nastupi samo u OPEN body building kategoriji. To sto nije, njegov je problem zbog cega...
Posto smo dobili odgovor iz Srbije da nema naseg nastupa ako na binu izadje takmicar u ime Kosova, prihvatili smo to ali i sami reagovali prema funkcionerima IFBB-a i BEZ DILEME je odluceno da ta delegacija moze uredno da se prijavi i takmici ali samo kao ekipa Albanije sto je ok.
Njihov takmicar se nije na kraju ni pojavio na bini.....
Na nas prigovor, delegat takozvane BB reprezentacije Kosovo je pokusavao nesto sa IFBB zvanicnicima, avo i slicice...
I nemojte vise o ovoj temi.....