Pirate, jesam pitala da li te vezbe na taj fazon mogu da prodju kao hit i Pedja mi je dao sasvim lep odgovor
A nisam pitala samo zbog nje,nego sam videla da i drugi poznati rade drugacije hitove ,a ne samo na elipticnim spravama. Pa me je zanimalo da li je to samo marketing ili ima nesto u tome,jer sam radila nesto tako po 25 min i jako je bilo tesko .
Npr 30 sec rade burpees pa 10 pauza, pa 30 sec split squat pa opet 10 sec pauza itd itd .
A izgleda da me nisi dobro razumeo ni za 100 kilase:) posto je neko spominjao genetiku, dala sam samo primer kako neko onda preko 100 kg pocne da se trudi i smrsa skroz toliko da mu sevaju trbusnjaci. Gde je tu genetika ? Ima milion primera takvih. Ja nigde nisam napisala 100 kg sa trbusnjacima,nego kako oni sa tom kilazom pocnu pa naprave drasticnu promenu
Tako je Pedja. Svi kukaju " genetika ", moja mama kuka a jede krofne nijedan obrok nije cist, ne vezba apsolutno nista, vecera kokice i onda kaze genetika..Pu... Eto,i ja sam endomorf i prihvatila sam da ne mogu da uzivam u slatkisima i da dobro izgledam,nesto moram da zrtvujem. A ako se udebljam,sama sam kriva. Ko me je terao da jedem slatkise,a i sama sam svesna toga da ako ima visak masti na sebi,to nije od povrca sigurno:)
Kada das sve od sebe onda ako ne uspes reci vala "ja sam dao sve" a jesi li,zapitaj se iskreno ? Koliko njih kuka, jedu toliko hidrata dnevno, tako slabo rade kardio
i dodje nedelja pa tovare ceo dan sta god stignu kao da u zivotu nisu nista jeli,natovare ko zna koliko cega.
Da neko moze da ima sasvim mali cheat i da mu ne smeta,nekome mozda ni taj 1 dan junkovanja ne smeta,al veruj da mnogi ne mogu da dozvole sebi to.
A ako vec ne mozes da dozvolis,nemoj da places zbog toga nego budi najbolji sto mozes. I ako se vec ne trudis kao drugi,nemoj da mu pricas "genetika".
Ima mnogo njih na ovome svetu koji i po 2 cardia dnevno rade svaki dan,ustaju jako rano kao sto sam rekla. I svaka im cast ! O ishrani,necu da diskutujem.
Shvatam te Pedja, ja sam ti i napisala jos pre . Veliki respect za tebe, ne zato sto si Pedja Petrovic nego zato sto nemas dlake na jeziku. Kazes sve kako je
Eto Zuzana je popularna i na drugim zenskim forumima gde se naplacuje prica "nemojte jesti uh i sve ce biti ok" pa mozda neka svrati ovde i otvori oci .