Pozdrav svima na forumu,posto je ovo moj prvi post koji ostavljam ovde,clan sam ovog foruma mozda dan ili dva,razgledao sam i video da dajete mnogo dobrih saveta svima koji ih zatraze...
Pa evo i mene...
Shvatio sam iz nekih tema da mrzite kada neko ne cita forum jer morate vise puta da pisete isto...
Ja znam da citam,ali ipak bih zeleo lepo objasnjenje,prema situaciji u kojoj se nalazim...
Naime imam 17 godina,tezka sam oko 70 Kg,neznam samo u cemu mi je ta tezina jer sam sitan i mrsav,trunke sala nigde nemam...
Potreban mi je savet u ishrani,ali po mogucnosti da to bude prirodni bez dodatnih proteina itd.
Nemam ja nista protiv njih,ali trenutno nisam u finansijskim uslovima da bih mogao tako nesto da nabavljam...
Ishrana mi je jako losa,dakle jedem sve sto stignem,bas sve...
Malo obroka na dan,svega 3 ili 4, stim sto 2 i puta veceram da ne poverujes...
Jako puno jedem salatu i imam nekontrolisan nazor ka ljutiom,slanom i kiselom toliko da to nije normalno...
Dakle o cemu se ovde radi,potreban mi je savet kako i cime da se hranim prirodno dok nebudem bio u finansijskim uslovima da bih nabavljao kreatine itd.
Potpuni sam pocetnik,teretane nisam video...
Pored svega ovoga do pre 7 dana sam bio pusac,pa kada sam resio da pocnem da radim na sebi odbacio sam pusenje,ne skroz ali s obzirom da sam popusio ne vise od 15 cigara za 7 dana moglo bi se reci da je za pohvalu,posebno jer ne koristim nikakve biomede da mi pomognu oko toga...
Nadam se da vas nesmaram,takodje nisam ni siguran da sam postavio temu na rpavo mesto,ako nisam izvinite,u svakom slucaju pomoc mi je jako potrebna...
Hvala unapred.