Овај Lewisov програм сам већ радио у периоду од срединеДецембра до средине Фебруара,заначи свих 8 недеља без икаквог прекида,осим наравно оног прекида викендом који је и прописан.Могу рећи да сам доживео тотални дебакл,значи пре програма сам могао 14 згибова у серији и после програма исто толико,практично нисам ништа напредовао.Сад кад се преиспитам видим да сам имао неких грешака које тек сад видим:
-свако јутро сам,пре доручка радио три серије склекова и одма после њих ишао на згибове,значе без икаква два сата паузе...
-свако послеподне сам трчао по 12 километара
-нисам радио склекове до отказа,због тога што их радим одлично,могу 100 понављања у серији и сматрао сам да ми је рамени мишић довољно развијен да би након 8 недеља могао да урадим бар 20 згибова
-имам изузетно лошу и неподесну грађу за згибове.Значи имам изузетно дугачке руке,у односу на тело изузетно дугачке,висок сам 198 см а тежак 80 кила.Радим згибове већ око 3 године,тад нисам могао ни један,па сам их радио отприлике сваки други дан,сад пре годину дана сам стигао до бројке 14 и ни макац одатле већ 1 годину.Толико одрадим у првој серији,у другој након 5 минута паузе одрадим 12 и у трећој након такође 5 минута паузе одрадим 12 и то ми је тренинг за згибове.
Још ми није јасно у овом програму да ли се склекови раде сваки дан у недељи,значи свих 7 дана или само 5 радних дана кад и згибови?Ево цитата:
Program je koncipiran u pet radnih dana - od ponedeljka do petka, uz obavezan odmor od dva dana preko vikenda.
. . .
Svakog jutra, uradite tri serije sklekova do otkaza. To je jako bitno. Sklekovi su odlična vežba za jačanje kompletnog ramenog pojasa i pomoći će vam u dostizanju vašeg cilja sa zgibovima. Ovaj postupak bi trebalo da usvojite i radite svakog dana za vreme ovog programa.
Е јесам сморио,али сада желим да поново кренем са тим програмом,али не желим да опет улудо бацим 2 месеца.Сваки савет је добродошао!