jbt..koja komplikacija
e kad smo vec kod Milosa, hoceu li ja dobiti ono sto sma trazio
dobro hajde ovako...vezbe u parteru koje rade gimnasticari...ili konj sa hvataljkama...ili koturi..to su sve vezbe sa sopstvenom kilazom....pa mislim da bi vecini ovde sa foruma trebale godine da ih savladaju a jos godine da u njima napreduju...->to je analogno stoju na rukama kao delu vezbi u paterusa druge strane 40 kg ili 60 kg nebitno je u potpunosti!!! cilj BB nije ganjanje kilaza vec vajanje tela..na tu temu se vec pricalo"...Da, najbrze napreduju u skoro svemu sto si rekao..." e to je vec nemoguce... ne moze se napredovati u svemu sto sam naveo istovremno i bez ugrozavanja ostalih aspekata...npr ne mozes napredovati u broju izvedenih potisaka sa cela jednoj seriji i istovremeno napredovati u maksimalnoj tezini koju mozes da podines 2 puta sa cela. to su dve razlicite vrste snage i dva razlicita treninga
ja pricam o konju i parteru a pricao si i to o vezbama sa svopstvenim telom i sopstenom tezinomja pricam o potisklu sa cela...vezba je samo uzeta kao primer za razlicite nacine treniranja i samim tim razlicite efekte treninga..i nastavicu da tvrdim da kilaze nisu same po sebi cilj i da raadim sa onim koje meni daju napredakbas me briga sto me drugi gledaju....jedino sto gledam je sebe u ogledalu dok radim da bih radio pravilno...a necu ni ici u gym gde mi broje ponavljanja i rugaju mi se vec cu traziti gym gde ce prici i pomoci mi da uradim jos vise ponavljanjaU broju ponavljanja najpre...e tu se slazemo napredovace u broju ponavljanja prvo...pa potom u ostalim segmentima kako budu intenzivirali trening ali sve postepeno i jedno za drugim ali sve od jednom nikadapedjos sta kaze milos?
eto slozismo se...a izgldalo je da cemo dosi do necega revolucionarnog hehehe