Sinoc u teretani pricam ja sa nekim tipom od nekih 30-ak godina.Izgleda onako ok, vidi se da ima staza u tereatni.Krene on da komentarise neke tipove koje poznaje kako su hemicari i kako piju neka sranja.Ja gledam te tipove izgledaju sasvim prosecno.Cak za neke ne bi ni reko da su ikad usli u teretanu.Pitam ja njega sta oni koriste.On mrtav ladan kaze rokju dekstozu i glutamin 2 sata pre treninga.Naduju se ko zabe pa onda dodju u teretanu.Ja poceo da se smejem mislim lozi me tip, kad on jbt ozbiljan.Malo mi je bilo glupo zbog ogdina a i zbog staza u teretani da mu kazem bilo sta drugo sem da kolko sam ja cuo to nije hemija.Cudno me gledao... :lol:
Pre par dana tip koji "sve zna" i uvek je upravu (i iz nekog raloga kad god dodje arlauce po teretani) kaze kako je ishrana cisto sranje.Neko je njemu reko da smanji hleb, al on ne moze naviko da jede po kilo 'leba za dorucak, rucak i veceru (zvuci poznato a?) i ne moze drugacije.Kaze po nekad pojede kebab(kaze to je extra zdravo) ili belo pilece na nekom njegovom kiosku i to je to.Vrlo interesantan lik.Inace zali se da ne moze nikako da "odradi" zadnje rame.Kaze on je bivsi kosarkas i ni jedan kosarkas nema dobro zadnje rame.Ima nekih 20 godina.Ima i teoriju zasto se kardio radi pre teretane.Ako prvo radis kardio a onda teretanu gubis snagu ali ne i misice, a ako radis ornuto samo gubis misice.Posle mi je reko kako ide u gym 2 godine.Reko bi da je zadovoljan svojim izgledom, stalno ponavlja kako bi jebo sebe da moze(dok se gleda u ogledalo sa zadignutom majicom), mada to uglavnom radi kad je neka cica u blizini.Kapiram ja da razlicito gledamo na stvari ali jbt njemu je stomk prekriven salom a "plocica" nema nigde. Valjda voli debele zene.:?Ima on jos brdo drugih terija sto o vezbama(radi i neke vezbe koje nikad nisam video, kaze on ih je smislio) sto o ostalim stvarima (npr.bmw i merceds su sranja-znam da ima neke veze sa odnosom cena/snaga, al da vas ne lazem, ne znam tacno).Redak primerak.........
P.S. Da se ja pitam dao bi beneficirani radni staz svakom treneru, instruktru i ostaloj bratiji, jer na samu pomisao da radim sa ovakvim debilom pozelim da me pregazi (vise puta) neki zajebani kamiJon.Pameti zdravo....