Ima jedan lik kod mene u teretani, debeo je extra, bulja mu je sira od ramena, ima naslage sa strane na butinama(pistolje) ko zena, ali se tripuje da izgleda do jaja. Ne znam da li postoji osoba sa vise bisera od njega.
Lik je non stop na hemiji, a uzima samo metane i galeniku, jednom je ubacio i deku.
Ovo su neki od njegovih bisera:
1. Zavrsio sam kuru, bio sam juce kod ginekologa da proverim dal sam sterilan. :lol:
2. Pita ga ortak dal mu se pojavljuju akne zbog "takvih" kura, a on kaze: "Ma kakve akne, nikad, ali imam velike bubuljice po celim ledjima.".
Ovaj ga pita da li se povuku kad prestane sa kurom,a on kaze: "Povuku se ali se ponovo vrate za nedelju dana, tako je to ako hoces da imas ovakvo telo.".
3. Kaze pre neki dan da je cuo da su se pojavile "nekakve" zastite.
4. Hoce da ubaci sad uz metan i winstrol, kaze da bi da se izdefinise malo. Pitam ga jer isao da proveri kolike su mu transaminaze, on kaze:"Sta ti je to?".
5. Kaze da je jednom radio deku, od 800mg nedeljno pa na vise do 1000mg(naravno sa metanom). Pitam ga ja dal je mogao da mu se digne, kaze:"Ne znam, nisam ni proveravao.". :lol: :lol: