Tema je stara ali mislio sam da je opet pokrenem jer mislim da blamovas u teretani ima i previse i pogotovo kod pocetnika.
Evo bas pre neki dan sam se tako izblamirao da sam iz tog razloga morao da pokrenem ovu temu opet jer sam samo hteo malo da se spustim na zemlju u nadi da nisam jedini.
Petak teretana i ja krecem da radim dead lift za zadnju lozu ispruzenim nogama. Krecem da radim sa 60kg i trener me gleda i kao: ,,Sine spusti to, ne valja ti to nista''. Takvim je tonom rekao da me je buikvalno isprovocirao i naterao me da pocrvenim i da me cela teretana gleda. Naravno kakav sam, ne dam na sebe pa sam nadrkano odgovorio da mi je vezbu pokazao drugi trener i da smatram da radim pravilno. Nije mu se svidelo sto mi ledja nisu navodno prava. I pored ubedjivanja da ne mogu ravnije jer fizicki je nemoguce i da zbog ispruzenih nogu ne mogu da ih ispravim on je samo rekao kao: ,,radi kako hoces''.
Ne znam za vas ali me je bio blam da me neko malo bezobraznim stavom spusti pred svima,a da pri tom covek ne znam nista osim treninga 3x nedeljno najosnovnijeg split treninga...