Interesuje me sledeće:1 Da li je bolji Whay ili Kazein protein ili postoji neka kombinacija?2 Koliko puta dnevno treba da se uzima protein i3 Da li se protein uzima kao obrok ili kao dodatak obroku?Unapred Hvala svima!
Citat: Gurke Januar 14, 2011, 02:08:49 posle podneCitat: Laličić Januar 14, 2011, 01:50:17 posle podnene znam jesam li promashio temu ili nisam,uglavnom bih postovao to samo da ovaj 'nitro whey pure gold' biotech.. nishta ne valja.. ili meni ne radi,ne znam shto je problem,a vidim dobro je kotiran,dok je recimo sasvim druga pricha sa prostarom,ultimate nutrition..izvini,a kako to treba da te radi ?Citat: mica86 Januar 14, 2011, 02:43:35 posle podneCitat: Laličić Januar 14, 2011, 02:28:40 posle podnexaxxxaa.. to ne bi bilo loshe..i na kraju kako si zakljucio da te protein ne radi?i mene zanimaju odgovori na ova pitanja
Citat: Laličić Januar 14, 2011, 01:50:17 posle podnene znam jesam li promashio temu ili nisam,uglavnom bih postovao to samo da ovaj 'nitro whey pure gold' biotech.. nishta ne valja.. ili meni ne radi,ne znam shto je problem,a vidim dobro je kotiran,dok je recimo sasvim druga pricha sa prostarom,ultimate nutrition..izvini,a kako to treba da te radi ?
ne znam jesam li promashio temu ili nisam,uglavnom bih postovao to samo da ovaj 'nitro whey pure gold' biotech.. nishta ne valja.. ili meni ne radi,ne znam shto je problem,a vidim dobro je kotiran,dok je recimo sasvim druga pricha sa prostarom,ultimate nutrition..
Citat: Laličić Januar 14, 2011, 02:28:40 posle podnexaxxxaa.. to ne bi bilo loshe..i na kraju kako si zakljucio da te protein ne radi?
xaxxxaa.. to ne bi bilo loshe..
gde si kupio ovaj rpotein jbt?
Citat: Pedja_Petrovic Februar 01, 2011, 09:44:59 pre podnegde si kupio ovaj rpotein jbt?Preko portugalskog sajta . Ovde ne znam jezik pa kupujem sve online . Kupio sam taj 3 x 32 eura i hydrowhey 3 x 39 euraaa .