Na prvom mestu Tribestan.
Na drugom Ultimate - Tribulus koji i nejcesce koristim jer do Tribestana ne mogu uvek doci. U jednom razgovoru sa USA vlasnikom Ultimate Nutrition-a sam ga pitao koliko Tribulusa dnevno za vidljive rezultate? Covek mi je rekao najmanje 4!!! Eto male tajne za Vas : ) To necete procitati nigde.
Na trecem - ZMA naravno : ) Sta god neki pricali ja a i mnogi drugi, jednostavno obozavam ovaj preparat ali u izvornom patentiranom obliku bez nekih dodataka. Opet Ultimat.
E sad ono najvaznije; vi mladji ne trosite pare na tribulus jer zaista nemate potrebe za tim a efekat ce biti neznatan jer ionako ne znate sta sa tolikim prirodnim testosteronom. Mi , stariji mangupi jos i mozemo imati beneficije od njega.
Moje licno iskustvo sa tribulusom je da nikad nisam dobijao na misicnoj masi koliko na cvrstini muskulature, sto mi je izuzetno prijalo : )
O ZMA sam zaista dosta pisao na ovom forumu pa ne bih da budem dosadan.
Neko je rekao da je dostigao plafon i da je jednostavno stao sa napretkom!!!
Resenje svog problema treba da trazi na drugom mestu. Treba sebe iskreno da preispita kako se hrani, kako trenira, ....
Nije dovoljno jesti kao lud i koristiti 25 gr ovoga ili 20 gr onoga. Treba tacno znati sta se radi i kazem jos jednom preispitati sve aspekte. Neko rece "treniram kao lud" - pa mozda je u tome problem, mozda je previse treninga , nekada ljudi moji smanjivanje treninga na pola u obimu a povecanje intenziteta donosi napredak kakav niste mogli ni zamisliti.
I ja sam kao mlad momak uvek trazio resenje u nekom napitku ili tabletama i na zalost suvise kasno spoznao da sam se uvek zavaravao i lagao samog sebe. Uvek mi je najbolji napredak donosila dobro izbalansirana hrana, dobro osmisljen trening (bez milion serija i ponavljanja) i kvalitetan proteinski napitak i tu je KRAJ.