Novembar 23, 2024, 11:27:58 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: 03.11.2010. ZEMLJOTRES!!!  (Pročitano 8557 puta)

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
  • National, Balkan, European champion
Odg: 03.11.2010. ZEMLJOTRES!!!
« Odgovor #30 poslato: Novembar 05, 2010, 04:41:23 posle podne »
Eeeeeee,pa zato bila akcija juce : "  SVE za chrvenu " .... :-)

Cuti bre... ne uvecavaj stetu... ;D ;D
ZALUD TEBI BEOGRADE SLAVA
KAD JE TEBI KRAGUJEVAC GLAVA

Van mreže 1978

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #31 poslato: Novembar 08, 2010, 03:09:10 posle podne »
ja bio taman ustao nisam mogao spavati lego u dnevni boravak kad je pocelo da trese

Da si bio malo brzi mogao si da dobijes  laptop poput ovog lika kome je trebalo samo 12 sekundi da postavi vest o zemljotresu na internet.

OBRENOVAC, 3. novembar 2010, (Njuz) – Srđan Đurđević (23) iz Obrenovca dobiće na poklon laptop od kompanije Fejsbuk, kao nagradu za najbrži status na ovoj društvenoj mreži vezan za sinoćni zemljotres, čiji je epicenter bio u okolini Kraljeva. Đurđević je status “Zemljotres!!!”, ispod kojeg je iskopirao link za istoimenu pesmu Li Mena i Montenigersa, postavio tačno 12 sekundi nakon što se osetio prvi potres.
.....
-Spremao sam se za spavanje i taman sam hteo da napišem „Idem na kunt“, kada sam osetio potres. Trebalo mi je sigurno dve-tri sekunde da ukapiram o čemu je reč, da bih onda napisao „Zemljotres!!!“. Srećom, na drugom prozoru mi je bio otvoren Jutjub, a dok sam pisao status, setio sam se pesme Li Mena, koju sam odmah pronašao i čiji sam link iskopirao. Negde u tom trenutku u sobu mi je uletela keva u spavaćici koja je vrištala da se pomerim od prozora i stanem pored nosećeg zida, povukla me je za rame, i malo je falilo da promašim opciju „šer“- kaže Srđan, koji je rekao i da je ga je ova vest načinila poznatim, i da je u posednja tri sata dobio preko 30 „frend rikvesta“.

« Poslednja izmena: Novembar 08, 2010, 03:11:36 posle podne 1978 »

Van mreže Scarecrow

• Light Heavyweight Member
  • FUCK YEAH
« Odgovor #32 poslato: Novembar 08, 2010, 03:47:09 posle podne »
hahahahahaahahahhaa ooo boze... mada sam to mogao i ja da budem... xD isto sam sedeo za kompom kad je treslo :)
The training is nothing, will is everything.

Van mreže Kolev Nenad

• Heavyweight Member
  • IRON MAN
« Odgovor #33 poslato: Novembar 08, 2010, 06:16:51 posle podne »
al pazi ovo ucinila poznatim,dobio preko 30 rikvesta,tragedija rodjaci,tragedija... :)

www.fitnessclubvladica.com

Van mreže 1978

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #34 poslato: Novembar 08, 2010, 06:48:10 posle podne »
-Spremao sam se za spavanje i taman sam hteo da napišem „Idem na kunt“, kada sam osetio potres. Trebalo mi je sigurno dve-tri sekunde da ukapiram o čemu je reč, da bih onda napisao „Zemljotres!!!“. Srećom, na drugom prozoru mi je bio otvoren Jutjub, a dok sam pisao status, setio sam se pesme Li Mena, koju sam odmah pronašao i čiji sam link iskopirao. Negde u tom trenutku u sobu mi je uletela keva u spavaćici koja je vrištala da se pomerim od prozora i stanem pored nosećeg zida, povukla me je za rame, i malo je falilo da promašim opciju „šer“- kaže Srđan, koji je rekao i da je ga je ova vest načinila poznatim, i da je u posednja tri sata dobio preko 30 „frend rikvesta“.

Za dlaku je izbegao tragediju jer umalo zbog keva koja je vristala i trazila da stane pored noseceg zida nije promasio opciju ser i ostao bez laptopa    ;D

Van mreže tanatos

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #35 poslato: Novembar 09, 2010, 11:03:33 pre podne »
eeee, zato sam ja ugasio FB pre 2 meseca.
i stavio 20 zastita da ne mogu da dodjem do njega (ako se slucajno predomislim)

Van mreže SkyLine019

• Minimumweight Member
  • **
Power of will !