imam mali problem i mislim da je on psihicke prirode. Svejedno potreban mi je vas komentar.
vec 4 nedelje idem u teretanu, radeci sa tempom 402 i 90 sec izmedju serija. Za ovo vreme nisam uspeo da stavim extra tezinu i na taj nacin "napredujem". Napomenuo bih da je ova stagnacija vidljiva kod vezbi za grudi. Ono sto je po meni paradoksalno je da kod ravnog i kosog bencha nema napretka dok kod sirokog propadanja ja radim jedno propadanje vise ( jos valja napomenuti da mi je propadanje bila zadnja vezba).
Generalno, sa pomenutom pauzom od 90 sec, u sledecoj seriji uradim manje nego pre sa istom ili slicnom tezinom ( primera radi prva serija 12, druga 10, treca 9, cetvrta
. Iako se primarno fokusiram na pravilno izvodjenje vezbe, zelim da se nesto promeni i popnem stepenik vise kad govorimo o tezinama
E sad, jasno mi je da sam jos uvek mlad i zelen, ali kako sad, tako postoji i sansa da se ovo desi u buducnosti. Napomenuo bih da jos uvek osecam upalu danima posle treninga, tako da verujem da sam (jos uvek) na dobrom putu.
Ukoliko se ja dobro secam 8 nedelja je period adaptacije, odnosno u tom periodu moram da povecam tezinu.
Takodje jos jedno pitanje.... da li u nekom skorijem vremenu da zamenim vezbe ( primera radi ravni i kosi bench) sa bucicama ili da forsiram mesecima te bazicne vezbe?