Pa na njemu i ne izgleda nesto posebno :lol: los maneken
Citat: MR.BIGPa na njemu i ne izgleda nesto posebno :lol: los maneken A mozda je sto je zenska majca Bio sam danas oko 19.00 u extreme shopu da kupim extreme gym majicu pa sam usput i pitao za forumske, kazu radnici gotove samo zenske,Pedjos izvini izgleda te naterali da obuces zensku majcu :lol:
Citat: bajic_zCitat: MR.BIGPa na njemu i ne izgleda nesto posebno :lol: los maneken A mozda je sto je zenska majca Bio sam danas oko 19.00 u extreme shopu da kupim extreme gym majicu pa sam usput i pitao za forumske, kazu radnici gotove samo zenske,Pedjos izvini izgleda te naterali da obuces zensku majcu :lol:...IZGLEDA...CUJ ZENSKU...U ZATVRENOJ RADNJI?/...HAHAHAH..DOBA SI BAJKE...I JEL NEKO MOZE DA MI OBAJSNI TU RALZIKU
Citat: pedjosCitat: bajic_zCitat: MR.BIGPa na njemu i ne izgleda nesto posebno :lol: los maneken A mozda je sto je zenska majca Bio sam danas oko 19.00 u extreme shopu da kupim extreme gym majicu pa sam usput i pitao za forumske, kazu radnici gotove samo zenske,Pedjos izvini izgleda te naterali da obuces zensku majcu :lol:...IZGLEDA...CUJ ZENSKU...U ZATVRENOJ RADNJI?/...HAHAHAH..DOBA SI BAJKE...I JEL NEKO MOZE DA MI OBAJSNI TU RALZIKUCuj a u Cvijicevoj 1 Sprat iznad gyma ccc gde je kardio i aerobic
Sve sto sam ja radio je priprema za majice a o tome kako da dodjete do njih ce vam reci EXTREME kada se vrati sa puta. Koliko znam ima ih dovoljno.
Pa da pokloni nekoj zenskoj
Citat: bajic_zCitat: MR.BIGPa na njemu i ne izgleda nesto posebno :lol: los maneken A mozda je sto je zenska majca Bio sam danas oko 19.00 u extreme shopu da kupim extreme gym majicu pa sam usput i pitao za forumske, kazu radnici gotove samo zenske,Pedjos izvini izgleda te naterali da obuces zensku majcu :lol:Ma nemaju radnice pojma,sve ce to Extremni pocistiti s posla :twisted: :twisted: :twisted: