u vansezoni moja ishrana izgleda ovako:prvi obrok 50gr ovsenih pahuljica + merica whey proteina+5gr glutamina+tableta minerala i vitamina;posle tri sata 150gr mlevenog juneceg
buta+50gr pirinca ili (heljdinih,integralnih,ovsenih,razenih)makarona,spageta pomesanih sa paradajz sokom.sledeci obrok nakon 3 sata moze da bude isti,ili umesto junetine zamenim sa 200gr pileceg belog sa rostilja+ ista gramaza uh u prethodnom obroku,ili zamenim sa 50gr crvenog pecenog krompira(u rerni bez ulja)gledam da u toku dana imam 5-6 obroka slicnih ovima sto sam napisao,i jos jedna varijanta tuna u salamuri+50gr pirinca+paradajz sok pomesan,umeto tune ubacujem pastrmku,skusu,list,losos sa rostilja.ovaj obrok gledam da bude poslednji u toku dana,nekada je sa uh,a nekada sa salatom ili barenim povrcem.od zacina koristim so,biber,bosiljak,kari,origano.pre treninga 30min no reaktor 1-2 tablete cofeina i 5min pre treninga bcaa 10gr+10gr glutamina,po zavrsetku treninga merica whey-a+ 10gr glutamina+banana ili 50gr dextroze.pre spavanja 10gr glutamina. u toku dana popijem 4l vode+2-3gr c-vitamina,zero kolu pijem po casu u toku obroka,od voca najvise jedem grejp 2 dnevno i omega 3,2-3 puta dnevno uz obrok.jedan dan u nedelji se totalno opusti i jedem sta mi padne pod ruku,nekada su to i dva dana.