ako si natural bio 100% sto si onda uzeo hemiju?
Citat: djok1cAAAA Decembar 04, 2010, 07:17:32 posle podneako si natural bio 100% sto si onda uzeo hemiju?Pa valjda da bi napredovao, natural ima granicu i mnogo trebaju ja.a da se oznoje da bi se išta postiglo u poređenju kad je na AAS.
Citat: breshahils Decembar 04, 2010, 07:23:53 posle podneCitat: djok1cAAAA Decembar 04, 2010, 07:17:32 posle podneako si natural bio 100% sto si onda uzeo hemiju?Pa valjda da bi napredovao, natural ima granicu i mnogo trebaju ja.a da se oznoje da bi se išta postiglo u poređenju kad je na AAS.ma brate znam to, nego sam mislio ako je krenuo natural i ostvario te rezultate zasto je krenuo na hemiju.... sto nije ostao u toj kategorijij?
ma batice moj ti je savet udri ti po danabolu i anadrolu i uzmaj zlatne medalje jebes natural u ovom sportu .... xD
KAD STANEŠ NA BINU I POGLEDAŠ OKO SEBE I VIDIŠ KAKO BAKIC DIŽE PEHAR, ZNAŠ SAMO JEDNO ILI NISI IMAO MUDA PA ISPOŠTOVAO SKROZ DIJETU, ILI SI BIO PIČKA PA TAKO I VEŽBAO ILI NISI BIO DOVOLJNO VELIK FANATIK PA NISI UZEO SVE ŠTO JE TREBALO!!!! ZATO I GOVNA DA MI KAŽU DA TREBA DA JEDEM ILI UZMEM A DA ĆU DA RASTEM I NAPREDUJEM URADIO BIH JER NEĆU DA GLEDAM DRUGOG KAKO DIŽE PEHAR!!!!!
Citat: BAKIĆ Decembar 04, 2010, 08:43:30 posle podneKAD STANEŠ NA BINU I POGLEDAŠ OKO SEBE I VIDIŠ KAKO BAKIC DIŽE PEHAR, ZNAŠ SAMO JEDNO ILI NISI IMAO MUDA PA ISPOŠTOVAO SKROZ DIJETU, ILI SI BIO PIČKA PA TAKO I VEŽBAO ILI NISI BIO DOVOLJNO VELIK FANATIK PA NISI UZEO SVE ŠTO JE TREBALO!!!! ZATO I GOVNA DA MI KAŽU DA TREBA DA JEDEM ILI UZMEM A DA ĆU DA RASTEM I NAPREDUJEM URADIO BIH JER NEĆU DA GLEDAM DRUGOG KAKO DIŽE PEHAR!!!!!