dobro de momci polako
devojka ili zena sto i nije bitno verovatno je podlegla nekog dr milgudu koji je sastavio neku debilnu dijetu tj ovu
dakle da odgovriom
dobro dosla na forum
i odmah DIJETA TI JE KATASTROFA za to sta ti hoces
dakle redom
dorucak 1 / 2 mala parceta heljdinog hleba, med, caj od nane
dorucak 2 / kuvani proso, malo maslinovog ulja, so i solja jogurta
uzina 1 / kuvano jaje
uzina 2/ vocka
uzina 3 / vocka
ovo je KATASTROFAje
sve ovo moze samo da te odvecde u POTPUNO ZAIUSTAVLJENJE STOPE BAZALNOG METABOLIZMA
jer ako uzmes u obizr da je kod vas zena metabilizam po defaulutu sporiji nego kod muskarca te da uzmemo u obizr i to da ti je taj dr koji ti to napisao ispustio "malu"cinjenicu a to je da je u doba dana tj PRE PODNE kada je nama metabilizam najbrzi on tebi napisao LUDILO za zaustivanje metabilizma....UZAS..HOROOR...
dakle..
opredeli se sa 3 kuvana jaja solju jogurta ili kuvane ovsene sa sokom bez secera ilii sport musli ili sl
pa uzina moze JABUKA nikako bilo kakva vocka...
drugi deo dana jos moze i nekako da prodje sa tim da gledas da ukunponujes bar 5 obroka sa tim sto ovaj zadnji je ODISTA NAJVECA GLUPOST KOJU SAM CUO DO SADA
a cuo sam veruj mi mnogo ali ovo je odista NEPOROCENJIVO
dakle
ipak nisi citala forum jer bi trebalo da si nasla onda celu pricu oko toga da je POTREBNO JESTI da bi se zdravo mrsavilo a ne gladovati
znam
reci ces mi PA JA NISAM GLADNA
znam..i nemozes ini da budes..
dakle.
ovu dijetu da drzis ceo zivot onda ces izlgedati dobro...hmmmmm...da...samo samo zaboravio jednu cinjenicu..pored toga sto ces izlgedati dobro,I RAZBOLETI CES SE..
well..
maybe yes,maybe no,maybe rain,maybe snow....who will know
it is a dzouk...
nemoj da se igras sa zdravljem bez razloga
i ipak malo vise samo da si citala forum sve bi bilo jasnije
veliki pozdrav