Shvatam ja vaše pojmove natural/hemical, nisam želeo da ti pripadne muka, ali gledano objektivno, ljudi koji ne idu u teretanu
i koji ne poznaju ovaj sport i ishranu u svakom slučaju misle da je onaj koji koristi neke vrste suplementacije hemičar
to sa sebe kazes?
Ralex je moj kolega sa faxa, samo da znate. Ja sam mu pojasnio kako se stvari odvijaju u ovom sportu a on se sad kao nesto inati, preserava, toboz 'cijeni stare vrednosti' i odupire se prljavom luciferskom uticaju koji nam plasira NWO. Ma ne znam ni ja vise kako to da objasnim. prso si Rale jbt
Brate,opet neki tvoj kolega...upropastiće nas ovi tvoji... :evil:
nikog na nista ne nagovaram ni da uzima ni da trenira ali brate moram ti se pohvalit da se dosta dosta mojih kolega u zadnje vrijeme pocelo opsno ubijat po teretanama.
Ralex je moj kolega sa faxa, samo da znate. Ja sam mu pojasnio kako se stvari odvijaju u ovom sportu a on se sad kao nesto inati, preserava, toboz 'cijeni stare vrednosti' i odupire se prljavom luciferskom uticaju koji nam plasira NWO. Ma ne znam ni ja vise kako to da objasnim. prso si Rale jbt
a ti matori znaš da je svaki naš razgovor suvišan na ove teme, samo bi nam trebalo još i na forumu da serinjamo medjusobno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naravno da je suvisan.
a zasto je suvisan? pa zato sto sam ja uvjek u pravu, pomiri se sa time.
Ej bre RALEX, domacice prave palacinke i kolace sa WHEY proteinom u normalnim zemljama, jer svi znaju koliko je whey koristan sto se tice imuniteta i ostalih stvari.
Kada tvoja mama uzme mleko u prahu u bilo kojoj prodavnici, i to ti da da popijes, da li si ti NATURAL ili VISE NISI??
Kada majka prehranbjuje bebu, jer nema vise mleka i daje joj "Bebelac" *hranu za bebe) da li je ta beba NATURAL ili na njenu zalost VISE NIJE?
ne želim da degradiram whey protein, i ne želim da se svađam sa bilo kim, ovo je pitanje za sve na forumu:
Zašto whey protein(sa svim svojim korisnim, zdravim osobinama i svojstvima) nema da se kupi u prodavnici zdrave hrane ili apoteci?
nema ga u apotekama, ne pise o njemu u novinama tipa "zdrav zivot", "lisa", "mikijev zabavnik" itd. znaci da ne valja?
remetik ti je dobro odgovorio
jebiga, činjenica je da teretana stvara komplekse, zato treba realno postaviti ciljeve,
ovo je citat Jovana Dučića koji se odnosi na mnogo toga u životu:
‚‚Najveća čovekova greška je to što se poredi prema drugima a ne sam prema sebi‚‚
pozdrav za pokojnog jovana ducica legendu yu fitnesa, koji veceras na zalost nije sa nama.
prico mi je drugar iz vojske kad su ga ekshumirali u cikagu dok je radio tamo ko grobar. nije ni on nista koristio od suplemenata al sad se ne sjecam dal rece da je bio blazamovan ili ne. tako da ne bih znao rec dal je 100% naturalac ili ne nek me neko dopuni.