Evo i ja da ostavim svoj izbor...
Trgovao sam u Baru Prostar whey pakovanje od 4.54kg, maloprodajna cijena mu je 105 eura, ali posto sam trgovao u vrijednosti 300 eura dobio sam 10% popusta, znaci kostao me je 94.5 eura, to je koliko sam upucen drugi po kvalitetu whey u UN liniji.
Isocool mi je takodje nudjen, pored toga sto je nesto skuplji prvenstveni razlog je sto ga nisam uzeo je sto nemaju vece pakovanje, a neda mi se ici do Bara svako malo, a i ova ista kolicina bi me po mpc kostala preko 140e... hvalili su mi Isocool zbog kvaliteta i ukusa i mozda sam i zbog toga pogrijesio, jer vanila koja je uz cokoladu jedini izbor za ova velika pakovanja Prostara i nije nesto u kombinaciji sa vodom pogotovo ako uzmete 3-4 mjerice odjednom, naravno kvalitet je dobro poznat...
Inace UN system koji prodaje njihove proizvode je koliko ja znam jedina prava prodavnica suplemenata u CG, znaci kada ne racunamo klubove u kojima su cijene visestruko vece i dilere koji prodaju preparate po podrumima, magacinima a sto i nije mjesto gdje zelim kupovati nesto cime se hranim... tako da ce moj izbor i ubuduce biti Ultimate nutrition...