Koji bre razlozi, koje si razloge naveo?? Jel to sto te krave jedu travu i sto su zdrave!? Jesu li ti to razlozi, nesrecnice??
O ljudi . . . . E pa stvarno, obicno kazu da hartija trpi sve, a tek sta forum moze da istrpi, to ti je cudo jedno . . .
pa brate..covek ti je lepo dogovrio da su krave najzdravije u swedskoj...
i moj omiljeni film je sedjanke na benzinskoj pumpi,sto neznaci da imaju najkvalitetnije gorivo....ili znaci..
e jbg...sada sam sam sebi dao temu za rasmiljanje....uffffff
u svakok slucaju...mislim da se ukurstnjem swedkse i svjcarske kravve moze dobiti jos bolje mleko i iz tog razoga trebalo bi da napisemo mi sa ovog forma jedno pismo olafu larsenu da pod hitno stpi u kontakt sa svojim svajcarskim kolegom te da krenu u taj projekat uksstanja swedkse i svjacarske krave....
a sve u svrhu pobiljsanja whey proteina kojeg ce mo naruciviati onda..
a posto svi znamo da svaka krava prvi mlaz daje kvalitetno melko koje ce mo da koristimo u izradi tog wheya nove genereacije..postavlja se pitanje sa sa drugim i trezim mlazom mleka iz vimena.
evo resenja..posto je to mleko slabijeg kvalitetea ali ipak dobro....ja mislim da bi trebalo ljudima da predlozimo da zaposle jos vise onih mrmota pa ce mo tako dirketno dobijati PROTIEAN MILKA WHEY BAROVE....
DAKLE..ti barovi nece biti ultra filtrirani kroz kravlju sisu kao prvi mlaz sto ce rezultirati slabijejim kvalitetom drugog mlaza ali mislim da MILKA WHEY BAROVI ce postavi hit........
i eto nam nove generacije sto whey proteina a sto milka chokoloadle
dakle???sta kazete na predlog