Ne znam gdje zivite ali u Novom Sadu daleko od toga da je ima.. Dosla u Maxi prije 3 dana i ja uzeo 5 pakovanja ali od tog dana ni traga opeti..
Citat: Choby91 Maj 24, 2012, 12:51:29 posle podneNe znam gdje zivite ali u Novom Sadu daleko od toga da je ima.. Dosla u Maxi prije 3 dana i ja uzeo 5 pakovanja ali od tog dana ni traga opeti..Živim ja. Nakupovao sam se Elle juče u Univeru na Futoškom putu, bilo koliko hoćeš, čak i cena niža nego obično.
Citat: kure_ss Maj 24, 2012, 12:57:16 posle podneCitat: Choby91 Maj 24, 2012, 12:51:29 posle podneNe znam gdje zivite ali u Novom Sadu daleko od toga da je ima.. Dosla u Maxi prije 3 dana i ja uzeo 5 pakovanja ali od tog dana ni traga opeti..Živim ja. Nakupovao sam se Elle juče u Univeru na Futoškom putu, bilo koliko hoćeš, čak i cena niža nego obično.Hvala na informaciji ali daleko mi je to previse. Nemam vremena da obilazim Novi Sad zbog sira,drzacu se junetine i svinjskog buta pred spavanje a mozda uzmem i neki casein jbg..
ja sam nasao neki zreli sir dijetalni KUČ proizvod 0.5 masnoce 250 grama 80 djuna