Novembar 16, 2024, 12:18:09 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Cudan moment  (Pročitano 4077 puta)

Van mreže guLiveR

• Minimumweight Member
  • **
Cudan moment
« poslato: Oktobar 21, 2010, 10:14:53 posle podne »
Imam jedan cudan problem  inace na dijeti sam rotacije UH, ali prva sedmica tek  cesto mi se desava u zadnje vrijeme kad ustanem naglo i napravim 2 do 3 koraka zanesvjesti mi se samo sto nepadnem sec fali da otresem na pod, ako je neko imo slican problem da napise sta bi to moglo da bude ?

Van mreže Gurke

• Light Heavyweight Member
Odg: Cudan moment
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 21, 2010, 11:06:12 posle podne »
to sam i ja imao jedno vreme...i sve mi crno, ko da cu da se srusim

Van mreže Kolev Nenad

• Heavyweight Member
  • IRON MAN
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 22, 2010, 12:37:26 pre podne »
ja nisam na dijeti,a kad sam ledja radio isto mi se tako zamutilo i na kraju sam da izvinete na izrazu povracao u wc-u,bas i mene zanima o cemu se radi...

www.fitnessclubvladica.com

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 22, 2010, 01:09:16 pre podne »
Pa pao vam je nivo secera u krvi.. sta bi drugo..

Van mreže Kolev Nenad

• Heavyweight Member
  • IRON MAN
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 22, 2010, 01:20:16 pre podne »
ja se nadam da je to,dobro malkice i napor,al samo da nije nesto drugo...

www.fitnessclubvladica.com

Van mreže Gurke

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 22, 2010, 01:29:56 pre podne »
gde je milka :D :D :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 22, 2010, 04:50:44 posle podne »
ma kakav secer sale jbg
jednostavno u lezec polozaju krv je pravlino rasporedjena po celom telu kao i sto mozak se snabdeva sa odredjenom kolicnom kiseonika u tom polazaju
prilikom podizanja odredjena kolicina krvi iz predela glave odlazi prema donjem delu tela,dotok kiseonika se naglo prekida i to na svu srecu traje samo trenutak dok se telo ne prilagogodi polozaju kojeg smo uradili
isto ti je kao kada uradis stoj na glavi pa se naglo vratis na noge.
nema sanse da ne dodje do naglog prekida dotoka kisenonika i da krv ne sikne u drugom smeru nakon odrejdenog vremena kaa dubis na glavi

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 22, 2010, 05:46:23 posle podne »
Pa jeste u pravu si.. I meni se to ranije dogadjalo.. U nekim mojim pocecima kada sam experimentisao sa dijetama. Pa sam to povezao sa  time..
Sada sa mnogo jacim dijetama, mi se takve stvari skoro nikada ne dogadjaju.. Verovatno je i to stvar kondicije.. Nego me je zbuno Kolev koji je napisao da nije ustao pa mu se zamutilo nego je samo radio ledja..
ja nisam na dijeti,a kad sam ledja radio isto mi se tako zamutilo i na kraju sam da izvinete na izrazu povracao u wc-u,bas i mene zanima o cemu se radi...

Mada ipak ne, moji simptomi su kada mi paden secer zestoko, muka i povracanje, i drhtavica, a ne gubitak svesti..

Van mreže Pirat

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 22, 2010, 06:45:47 posle podne »
slazem se sa Pedjom, nema to veze sa dijetom... to vam je skroz normalna pojava... pogotovo ako naglo usatnes, zato je i krvni pritisak malo visi ujutru , jer srce trba da ispumpa vise krvi da raspodeli nakon horizontale... p.s vodite racuna o virusima , prehladama i slicno u ovom periodu , nije ok trenirati pod prehladom , to se ranije tako mislilo klin se klinom izbija kao , ali danasnji virusi nisu bas za zezanje...to sto se javljaju na forumu sve cesce ovi sa malaksaloscu to su tipicni simptomi koj ukazuju na pisustvo necega... zato zna se kad dodje ovaj period a i zima 2 g  C , mg, vitaminski kompleksi , koenzim q, omega 3.. itd... jos jedan od razloga zasto se zimi radi masa a ne defka :) jer zimi ogranizam ne treba da se muci dijetama kad obicno pada imunitet itd...

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 22, 2010, 07:03:13 posle podne »
Ovako treba ustajati i nema frke  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=lMtlYiAw6Ro

Van mreže guLiveR

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 22, 2010, 07:09:53 posle podne »
HAhha igore xD do jaja ... A sto se tice mog problema upravu je pedja, ali dali je isti taj moment npr kada sjedim za racunarem recemo, i kad ustanem kroz prozor da pogledam na jaku svjetlost, kad pogledam opet mi se zanesvjesti  ... ?

NAPOMINJEM DA SE TO NEDESAVA UVJEK NEGO NEKAD S VREMENA NA VRIJEME

Van mreže Pirat

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 22, 2010, 07:45:51 posle podne »
HAhha igore xD do jaja ... A sto se tice mog problema upravu je pedja, ali dali je isti taj moment npr kada sjedim za racunarem recemo, i kad ustanem kroz prozor da pogledam na jaku svjetlost, kad pogledam opet mi se zanesvjesti  ... ?

NAPOMINJEM DA SE TO NEDESAVA UVJEK NEGO NEKAD S VREMENA NA VRIJEME
a jel ti se desava recimo kad kenjas pa se napnes , a ono nece, a ti jos vise pa ti iskoci ona vena (kenjara) na celu ... jel ti se desi tad da ti se malo to zanesvjesti...? pazi i meni se to ne desava uvek, nego tako s vremena na vreme .... ;D

Van mreže guLiveR

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 22, 2010, 09:58:07 posle podne »
Ma ja kad kenjam da izvines KENJAM DO BESVJESTI hahahahha.Nije mi se jos nikad desilo, a za sad imam dobru stolicu ide samo tako nema napinjanja i stajanja ;)

Van mreže baki0707

• Lightweight Member
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 23, 2010, 02:50:09 posle podne »
nizak pritisak