Novembar 16, 2024, 08:50:06 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Malaksalost  (Pročitano 2812 puta)

Van mreže PerunTheGreat

• Član
  • *
Malaksalost
« poslato: Oktobar 20, 2010, 05:12:07 posle podne »
Pozdrav svima
Forum pratim vec duze vrijeme, vise od pola godine, dok neke slicne pratim i po 2g... nakon pauze zbog obaveza i povrede od nekih 7 mjeseci poceo sam ponovo trenirati.. problem je sto se nakon treninga pa i u toku treninga osjecam poprilicno slabo i pred kraj vec imam osjecaj da cu pasti u nesvijest (znam da je to djelimicno normalno jer nisam dugo imao fizicku aktivnost, kao i da mi se nivo secera u krvi sroza ali opet nije mi ovak prije nikad bilo)... problem nastaje sto onda poslije ne mogu ni da jedem kako treba, a jedva popijem dex i whey... nemojte samo davati odg smanji dex jer ga pijem 30g u pwm... ovako kad gledam ovaj tekst napisao sam kao totalni pocetnik, iako se razumijem solidno u materiju :) takodje prije sam mogao trenirati koliko zelim i nisam se umarao, bas su me mnogi zezali, jer ono odradim trening, jedem i odem na fax il izadjem, ono ni najmanji problem nikad nisam imao ni poslije bas zestoki treninga. sto jos zalosnije odlucio sam poceti sa minimalnim tezinama i opet imam ovaj problem... znam da je malo pretjereano sto pitam ovo jer sam tek 2 sedmice u treningu, i svakom bi dao neki savjet al kad sam ja sam u pitanju to je problem , najgore je sebi pomoci:) i da vise ne razvlacim koji bi mi suplement najbolje dosao u ovom trenutku, jer upoznat sam sa svim suplementima ali nikad nisam pio neke za "energiju" jer moguce da ce vam biti smijesno, ali nikad mi nisu bili potrebni
P.S. stavio sam u ovaj podforum jer ne zelim da smetan u gore ozbiljnim temama :)

Van mreže getripped

• Član
  • *
Odg: Malaksalost
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:57:15 posle podne »
Mozes da probas sa dekstrozom u toku treninga i posle,meni je barem pomagalo davalo mi je onaj bust  ;D,ali ako se hranis nepravilno to je def uzrok  ;)

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 20, 2010, 07:42:53 posle podne »
Mozes da probas sa dekstrozom u toku treninga i posle,meni je barem pomagalo davalo mi je onaj bust  ;D,ali ako se hranis nepravilno to je def uzrok  ;)
Mnogo puta je pisano i objasnjeno da se dex ne pije u toku treninga

@PerunTheGreat
Kako se hranis? Kakav ti je obrok pre treninga? Energiju daju UH i masti, to verovatno vec znas...

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 20, 2010, 09:00:29 posle podne »
pa polako, lagano se uvodi u trening , unosi dovoljno kalorija , znas ti sta je 7 meseci , ne mozes ti sad odma u teretanu pa udri... sad ti je najbitnije da prilagodis trening sebi da ti prija i da treniras kad moze pa postepeno da pojacavas kako ulazis u kondiciju ... polako daj telu vremena da udje u ritam.... nema tu suplemenata nije resece da se nakljukas nekim NO reaktorom ili sta vec pa da ti da kick , hrani se jako i treniraj lagano... lako je ispasti iz kondicije , dovoljna je mala prehlada da odes u aut a jako je tesko vratiti se... naravno ako ti se prolongiraju tegobe idi kod lekara... i nemoj slucajno da radi bez kardia (bilo bi pametno da radis jedno 5 minuta lagani kardio pred trening da dignes puls pa onda utezi ali sa bas tezinama koje ti prijajau i pauzama koliko ti trebaju da vratis snage  i posle toga jedan isto lagani kardio i vezbe disanja da smiris puls  ) a napredak gledas tako sto svaki put smanjujes pauze prvo , pa onda krenes sa tezinama da lagano povecavas ...

Van mreže PerunTheGreat

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 20, 2010, 09:08:28 posle podne »

@PerunTheGreat
Kako se hranis? Kakav ti je obrok pre treninga? Energiju daju UH i masti, to verovatno vec znas...

ma nezz problem je sto sam i ovak ness postao ka

@PerunTheGreat

@PerunTheGreat

ma ok je to sve, znam koliko je bitan obrok prije svega kompleskni UH prije treninga, ali je problem sto mi je i onak ness citav dan u zadnje vrijeme los, pospan sam, a imam dobar tlak, 120/80 skolski, jedino sto sam primjetio da unosim manje tekucine nego inace, ali vidjecu jos :)

Van mreže Bare

• Middleweight Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 21, 2010, 09:44:53 pre podne »
Idi daj krv, mozda imas nesto sto i ne osecas a lomi te, ili ti jetra malo se premorila, ne mora da bude nista opasno vec prolazno, bez frke