deletuj temu i kraj price.. i nemoj me u cosak stavljat i tako ponizavat.. ko da sam najzadnji olos.. cuj.. tipicno razmisljanje.. ja sam reko ljepo.. ko oce nek izvoli.. ja cu probat. pa cu vidjeti.. jer sam platio.. necu umrijeti.. deletuj temu i mi smo zavrsili pricu nisam pitao da mi niko pomaze.. nit nista.. opet se zahvaljujem .. al nisam zbog toga stavio ovu informaciju..
zapravo , neces umreti ali moze da se desi itekako da ugrozis svoje zdravlje s obzirom da si navro 8 nedelja tako da se hranis sa bukvalno 0 uh i te masti sto si izracunao nisu ni za go kurac da ti drze energiju , dodajmo na sve to da ces veorovatno ici u teretanu ... videces vec nakon prve, dve nedelje(a verovatno i ranije) naravno ako se striktno budes pridrzavao ovoga sto si rekao , videces pad snage, energije , imuniteta itd...nikad se ne ide na dijetu tako naglo i tako radikalno , uvek se postepeno navikava ogranizam... to je jedan i od kljucnih fora da stalno iznenadjujes svoje telo i ubrzavas ,metabolizam , a ne da odjednom tako napravis shok ... ne goji se prase uoci bozica a isto tako se i ne mrsavi
mislim ovde imas dovoljno infoa kako na siguran i sto manje bezbolan nacin da regulises kilazu , nista nije tajna i nema razloga da placas te programe osim ako bas nisi u vrhu ovog sporta pa da si sve zivo iscrpeo itd... uostalom ako si platio taj program sto si ga kacio na forum ? cuvaj ga za sebe ne daj nikome da vidi jer znanje kosta
znaci ja mogu da samo kazem da je ovo dobar jelovnik recimo za dan kad unosis minimum uh u carb rotaciji bez one kasike maslinovog ... ti brate ako tako krenes sa carb rotacijom , veruj mi imaces jako dobre rezultate ... i to u brzem vremenskom periodu i sto je najvaznije stalne rezultate jer pazi , ti kad zavrsis ovu tvoju dijetu ti kada tad moras da povecas unos uh zar ne ? ne mozes celog zivota biti na 50 g uh ... i sta se onda desava ide reverzibilan proces... a ako stalno variras , ti varas metabolizam i on se na dugorocno menja , tj ubrzava se , kao kod hiit kardia menjanjem tempa topljenje masti je dokazano da se nastavlja i posle odradjenog treninga ... ne samo u toku treninga... citaj malo forum... znaci evo izneo sam ti neke argumente zasto gresis , eto nisam te nigde uvredio niti rekao nesto ponizavajuce na tvoj racun , a ti kako hoces ... tvoje telo , tvoj razum , tvoje pare, tvoje zdravlje .... necu sad da imenujem nikoga ali svako se danas predstavlja za personalnog trenera i daje savete i naplacuje naivnim ljudima kao sto si ti .... i veruj mi ti si i dobro prosao s ozbirom na sve sta sam cuo da rade i dele savete... pazi ne ispadnu oni na kraju budale oni uzmu kes ! ispadnu oni sto ih poslusaju ! evo ako mi ne verujes idi kod obicnog lekarskog nutricioniste (oni koji su ograniceni sa znanjem jer su ucili iz knjiga pre sto giodina , pa oni ce ti reci da ovo ne ide ) P.S. ako ti ovo ne dodje do mozga i ako ne skapiras i krenes sa ovom dijetom za ime boga naoruzaj se makar vitaminima , mineralima, antiokisidansima... pozz