Lazicu, necu da ih tuzim.. Ne radi se o tome.. Mada sam se raspitao , ladno mopgu da ih dobijem.. Bez ikakvih problema i cimanja.. Sve to odrade advokati odavde direktno..
Nisam ja neka devojcica koja sada place jer joj je neko tamo ukrao nesto..
Ja nisam cak ni profesionalni fotograf, kao sto je Mr Big, ili Extremni.. Ali ove fotografije su licno moje vidjenje, iz mog objektiva i iz mog ugla..
Ne kazem ni da su slike dobre.. Ali puno ljudi me je pohavlilo da jesu dobre.. Sto me cini srecnijim i daje elana da i sledeci put napravim jos bolje fotografije..
A to sve radim samo iz ljubavi i da bih ostalima koji nisu bili u gledalistu docarao ambijent sa takmcienja..
Ali nije posteno da neko tek tako objavi tvoje slike i da ISECE tvoj potpis.. i ne objavi ko je autor fotografija..
Ako je neko stavio potpis na svojim slikama, znaci da je namerno to uradio bas upravo da ne bi neko postavio bez vlasnikovog odobrenja..
Znaci rezime, da su me pitali lepo.. Smemo li da postavimo tvoje slike NARAVNO sa potpisom, i plus stavicemo u tekstu link odakle su preuzete fotografije, ja bih im dao bez razmisljanja, i poslao bih im fotografije u vecoj rezoluciji, a ne ove sa facebooka i to starija verzija s greskom gd eje bakic u boji a ostali su crno beli...
Eto toliko, nego da ne kvarimo temu vise.. Izgubio sam dosta vremena. Umesto da obradjujem ostale fotografije i da postavim ovde na forumu da ljudi vide.. Ja se bakcem sa ovim glupostima..