pa pazi brate...ako muljaju i treba da ih zatvore...evo ja i ortak otisli danas da kupi on 300 g creapure u amg na banovomBi nismo dobili fiskalni..../.
To je 15dana do 30 najvise kazne
Citat: munja877su kao ozbiljna radnja, ali se ispostavilo suprotno... meni su baš suprotno delovali na prvi pogled.
su kao ozbiljna radnja, ali se ispostavilo suprotno...
Citat: sasacgTo je 15dana do 30 najvise kazneMa otvorice oni to...Meni hvali da kupim jos 5 proizvoda i dobijam zlatnu karticu od njuih!!!To je nekih 10% popusta na SVAKI PROIZVOD...
Citat: t1000Citat: sasacgTo je 15dana do 30 najvise kazneMa otvorice oni to...Meni hvali da kupim jos 5 proizvoda i dobijam zlatnu karticu od njuih!!!To je nekih 10% popusta na SVAKI PROIZVOD...Al si se ti nakupovao... sam mozda??
Citat: ProfimareCitat: t1000Citat: sasacgTo je 15dana do 30 najvise kazneMa otvorice oni to...Meni hvali da kupim jos 5 proizvoda i dobijam zlatnu karticu od njuih!!!To je nekih 10% popusta na SVAKI PROIZVOD...Al si se ti nakupovao... sam mozda?? Ja i ortak onaj sto ga vidjas stalno samnom u teretani...Jednom su mi uzeli tu karticu (bila je do pola popunjena) ostala je kod njih...bas mi zao te kartice.