Jos jednom jednostavno objasnjeno kao i u secrets of the pros... 60g proteina moze da bude previse eventualno u 1ili 2 slucaja kada je protein brz i kada se koristi ne srazmerno misicnoj masti/aktivnosti degradacije!... prvi slucaj je da naprimer whey ili belance,ali ja ne znam dali postoje ljudi koji uzimaju oko 60g proteina iz WHEYA osim ako nije POSLE TRENINGA....tada je zahtev za AK jako velik i bez obzira na brzinu mislim da ce se veci deo apsorbovati,pogotovo ako je intenzivan trening bio i radio ga neko sa vecom misicnom masom... U drugom slucaju stvarno nema razloga misliti da 60g proteina iz npr govedine ili konjetine moze da propadne...KAKO moze kada se vari i do 6h ... nemoguce..naravno zato je najbolje mesati vrste proteina i imati razuman razmak iz medju obroka...mislim licno da neko ko posle piletine -crvenog mesa ne napravi barem 3,5-4 sata samo se tovari....dok naprimer belance,riba,mleko i slicno mogu da prodju i sa 3 sata ... Kazem opet ovo je nesto sto sam ja izveo iz zakljucka po sopstvenom osecaju...nemora biti tacno