preterao sam nije 800g ja to i ne brojim u principu ali mislim da ispod 650g za moju konstituciju ne treba ici...
neznam iskreno kakva ti je konstitucija i nivo masti,otvori temu u galeriji ako zelis detaljniju pomoc...
ja mogu samo da ti kazem da sad na 105-6kg verovatno i manje ovako prazan i "odvoden"
sa sigurno 16-18% bf ubacim nekih 400 UH na punjenju(ne korisim nikakvu hemiju,cak ni termogenike trenutno) plus naravno budne i neka cokoladica
i racunaj da ja oduvek radim punjenje samo jedan dan,tj tacnije nekih 8-10 sati i meni apsolutno to radi i ketogenu dijetu moze da mi prica sta god ko hoce ali ovde sam stvarno napravio iskustva jer je vec radim po ko zna koji put i svakakve eksperimentice sam radio i sa punjenjem i praznjenjem i u ishrani i treningu...Cacnes malo prirodni ins,zavaras metabolizam i to ti je to,a ti sa tih 600-800UH racunaj koliki suficit napravis preko tih 4gr po kilogramu,pa razmisli koliko onda zaista preko nedelje ustvari napravis kalorijskog deficita??Mislim,malo razmisljaj o tome i koliko vremena treba da se udje u ketozu natural,i o sveukupnom nedeljnom kcal deficitu.
ako racunas da deficit ne treba da predje nekih 15-20%,ti imas efektivno koliko?3 dana nedeljno gde pravis deficit?Trebace ti mesec dana da skines kilo masti na taj nacin...ne racunam kilograme tezine,vec cistu mast...opet ovo sve napamet pricam jer ne znam kako izgledas,al zaista sumljam da imas 5%bf i 110kg i da to opravdava tih 600-700-800UH na punjenju natural...