Da Filipe moci ces ti da dignes teg opet bukvalises..ali nivoi energije da se napunis SIGURNO nece biti jednaki kao da si se nisi punio... Sto rezultira manjom mogucom proizvodnjom sile na treningu i dovodi do pada kilaza.... DRASTICNO PADANJE U Opterecenju u odnosu na ono koje je izgradilo misic -->> brz gubitak Mase
Da je to sto ti pricas tako onda bi se loading radio i na 12 dana da bolje ostanes u burning modu ako nema uticaj na performanse ... ti se itekako punis da koliko toliko imas glikogena da odradis trening valjano do neke granice sledece nedelje...naravno ne preteruje se da bi sto pre usao u ketozu...i to ne moze u nedogled zato se i neradi duze od 6-7 nedelja jer dijeta je short-circuit...
onda objasni mi to kako loading vara metabolizam???
@offtopic ...da pecanje i pravljenje igloa zahteva glikogen i misicno opterecenje do te mere da su svi nabildovani : )))
1. pitanje: DA LI SI PROBAO BRE JBT?? ne kontam zasto pricas napamet,NEMA "DRASTICNOG" OPADANJA P R O B A J!Snaga ce ti uvek opasti u nekoj meri prvo jer gubis kilazu i dva jer nisi u super kcal suficitu,ali ja na osnovu 2 keto natural po 2 ipo meseca i cetri dosad evo priminga po 8 nedelja koji je isto na keto dijeti mogu ovo da ti tvrdim.
Malaksalost i zelja da se obesis jer ti se jedu UH je nesto drugo,ali snaga da drasticno opada,ama brate glupost.Primer na hemiji mi je cucanj bio 220 na 120kg,a sad na 100kg mi je pao na 210,DRASTICNO? I think not
2.Nisam rekao da TREBA da se radi na 12 dana,rekao sam da sam ja svasta eksperimentisao sa keto,moje pominjanje tih 12 dana je samo zato sto si rekao da je nemoguce funkcionisati bez tog punjenja.To koliko dana ima veze sa mnogo faktora,sto je visi BF treba ici vise dana bez UH,prosto.Sto je nizi bf pocece da se trose BCAA iz misica ubrzano i onda se valja puniti na krace razmake.Ja se trenutno punim svaki sedmi,sto mislim da je standardno. Ja licno za sebe mogu reci da pad snage imam samo ako se nisam dobro naspavao ili ako sam bas neposredno pre treninga imao sex,sve ostalo mi nije do sada smetalo amislim da je tako i kod vecine ljudi.A i to koliko se dijeta radi zavisi i od %BF i od toga da li recimo ubacis jos "nesto" posle tih 6 nedelja itd itd itd.
3.Kako vara metabolizam?? 6 dana si na 0UH a onda sedmi roknes 400 i to tebi nije sokiranje metabolizma?Onda ne znam sta je
4.A ovo poredjenje ti je kao da uzmes bilo kog coveka koji ne vezba niti se bavi sportom i da kazes vidi kako nije "nabildovan", ne seeeeeeeeeeeeeri da nije...