?
Najcistiji komadi u salamuri (i jedini na trzistu)
koliko para toliko muzike
a ukus...blago nejestivo, da ne kazem sta gore, zviznuce me neko iz Delte
ima jos opcija
pa ti onda uzmi jedi cokoladu ako ti je ukus bitan ...
i vidis to mozes da kazes da je licni stav a ne generalni,recimo meni je tuna extra ukusna i ukusnija od mnogih mesa...isto tako kao sto neko moze da jede piletinu a ne voli jagnje... kapiras??? no ovde nije rec o ukusu ribe vec kvalitetu odredjenih brendova
MATT ne diraj velju!
decko moze PREDAVANJA DA TI DRZI sto se tice BB
za 4 meseca je pojeo 3 junka bukvalno..nece frajer ni STEP da koristi,sve bez ukusa tako da ne soli mu pamet;)
a njegov rez. se vidi...tvoj i dalje ne vidimo;)
ti si decko mnogo nadmen i i imas bas mnogo problema ,ja ovde iznosim svoje misljenje... ne vidim sta je poenta foruma ako ono ne moze da se IZNESE... moje slike je video ko treba da vidi...a ti ocigledno oces da forum bude teror -odnosno da sve sto ti kazes mislis da je tacno a ostali treba da cute i da se sloze ili da ne smeju da pisnu...
Iskreno ,ja mislim da je bolje da iskuliras malo,bolje da ne znas ,koliko ti se ljudi iza ledja smeje na ovom i drugim forumima... Dr naturalni...kada budes imao : 1 Dr. diplomu ,2.Diplomu: barem fitnes trenera ... 3: Barem jednu MEDALJU na nekom takmicenju ,posto kazes da ova 2 prva ne priznas - e onda mozes da mi govoris takve stvari,do tada me ne zanima... Nemoj samo posle da se zalis vladaru kako ja prozivam pa da me covek bez razloga banuje...pogledaj sta ja i spartak pisemo,izvlacis reci iz konteksta....
ko je dirao velju?
Kakve veze junk ima sa ovim? pojeo 3 junka pa sta ?jel to treba nesto da karakterise?? pa ti imas profije koji jedu JUNK cele godine pa su bolji od mene tebe i velje zajedno...to sto je neko posvecen,do te mere je ok ,ali i to je vid ekstremizma...i ne dokazuje nista do individualnosti coveka...
ovo za step sok tek necu da komentarisem...ja stvarno nemogu da se raspravljam sa tobom eto u pravu si izvinjavam se tunjevina je shit samo crveno i belo .rock on peace out okani me se
SLOBODNO RECI KO MI SE SMEJE IZA LEDJA???
ko je VLADARU rekao da te banuje???
nemoj da vratim vreme u nazad da vidimo ko je prvi poceo na koga da skace.
balavac jedan mali,iskompleksirani,sa 67kg(brus li fazon:D)
NATURALNOG cene i postuju ljudi,zato sto POMAZEM UVEK DRUGIMA,SA SVIMA IMAM ODLICNE ODNOSE NA FORUMU,DOKTOR NISAM NARAVNO,rezultat sam napravio ZA MENE,i trudim se da sve sto znam prenesem na druge..ja kada kazem nekome nesto on uradi i rezultat napravi...ja sam EMIL JOSIFOV iz NOVOGA SADA
ti si??? mozda si neki debeli cika od 50godina hhhmmm kako da znamo jbg
koliko puta si samo pedji poceo da drzis predavanja???
a da si pametan skontao bi sta sam napisao za velju,prozivas za cokoladu a znam kroz sta decko prolazi i koliko se zrtvuje..e vidis na drugom forumu i ovome ja BRANIM TAKVE LJUDE...a takve MISEVE kao ti napusavam
p.s krivo mi je sto nemam jezik kao pedja(u pozitivnom smislu)pa da to bude ono pravo napusavanje al dobro:D