aha were back on topic =)..kao sto je i moje misljenje bilo da je extra i da je super...a inace ova koju ja kupujem kad se pogleda pojedinacno je skuplja od te koju ti pominjes na kilo
1250din i to jos ako racunam raw vagu...oni kazu da se dobije 130g medjutim kada se iscedi ostane izmedju 100-110 grama retko kad 110
Citat: IGOR_X3M Septembar 30, 2010, 10:38:10 posle podneSta napravi tuna.Tuna je dobra stvar ali za vecinu ljudi kao i za mene na bas prijatnog ukusa i to bi trebalo da je to, valjda.......tunjevina je ok ali ajde ovako,to je PO MENI najlosiji izvor proteina...posto je balavac spomenuo da to jedu PRO..oni ne jedu tu SMRDLJIVU I PITAJ BOGA koju tunjevinu,nego svezu KOMADINE tune..a to kosta 1500din 1kg
Sta napravi tuna.Tuna je dobra stvar ali za vecinu ljudi kao i za mene na bas prijatnog ukusa i to bi trebalo da je to, valjda.......
Citat: Naturalni Septembar 30, 2010, 10:42:00 posle podneCitat: IGOR_X3M Septembar 30, 2010, 10:38:10 posle podneSta napravi tuna.Tuna je dobra stvar ali za vecinu ljudi kao i za mene na bas prijatnog ukusa i to bi trebalo da je to, valjda.......tunjevina je ok ali ajde ovako,to je PO MENI najlosiji izvor proteina...posto je balavac spomenuo da to jedu PRO..oni ne jedu tu SMRDLJIVU I PITAJ BOGA koju tunjevinu,nego svezu KOMADINE tune..a to kosta 1500din 1kgNaravno, ljudi je dosta upotrebljavaju tunu iz konzerve jer je jeftinija varijanta, sveza tuna je skuplja, ne znam koja je cena kod nas, ali znam da kad moj cale koji je kuvar napravi svezu tunu je da prste polizes , a tek losos
ubaci jbg, ko zna i kakva je ta piletina sto se kupuje , ne mozemo sad da biramo bas sve
Citat: Spartak Oktobar 01, 2010, 12:18:04 pre podneubaci jbg, ko zna i kakva je ta piletina sto se kupuje , ne mozemo sad da biramo bas sve pa to,samo nek rucka,ko zna i salate koje jedemo kakve su i odakle,pa ih i dalje jedemo...al da ne idem u off...
A jel zna neko koliko je "losa" ona najjeftinija Le Perla u komadicima?