Bila sam dokona jer nema nesto posla danas, te sam se latila tog prvog clanka i prevela, pa kome nije jasno sta tacno pise, evo!
Citava prica o Arnoldu Svarcenegeru, samoproklamovanom Diktatoru:
Od kad smo istrazili Arnolda i napisali clanak, jos zacudjujucih otkrica je “isplivalo na povrsinu” i bilo potvrdjeno, tičući se njegove zastrasujuce licnosti. Evo jednog dela razvoja price:
Kolege bodibilderi Robi Robinson i Ron Vejn su izneli u javnost da je Arnold Svarceneger pred masama na bodibilding susretima uzvikivao: “Dole crnci, crnčuge ovo, crnci ono...”
U intervjuu za casopis “Roling Stoun”, Arnold je izjavio da je sanjao da jednog dana postane diktator i da kontrolise velike grupe ljudi.
Sada, “Ej-Bi-Si Njuz” izvestava da je Arnold 1975. godine u predlogu knjige za “Pamping Ajron” rekao: “Divio sam se Hitleru zato sto je od “malog coveka”, sa gotovo nikakvim opstim obrazovanjem dosao do moci. Divim mu se zato sto je bio dobar govornik i zato sto je uspeo zahvaljujuci svom besednistvu.” Rekao je da bi voleo da bude “kao Hitler u Nirnberskom stadijumu i da svi ljudi vicu tebi i u saglasju su sa svim sto kazes.”
Takodje smo saznali da je Svarceneger u privatnoj foto-kolekciji “ozloglasenog” Roberta Mapetorpa.
Svarceneger priznaje da su optuzbe zene koja ga je optuzila za “nekontrolisano divljacko pipanje” tacne.
Arnold Svarceneger je očito nestabilan megalomanijak, psihološki nepodoban da mu se povere cak i osnovni poslovi, a kamoli da vodi petu ekonomiju po velicini u svetu.
Ljudi treba da znaju istinu o Arnoldu. Iz tragedije kao sto je Arnoldova kandidatura, neke pouke se mogu izvuci. Ne mogu da se setim boljeg primera nego Republikanaca koji se predstavljaju kao Neo-konzervativne ku*ve što i jesu. Arnold je dijametralno suprotan, u svojim delanjima i svojoj politici, svakoj americkoj vrednosti u istoriji, i bila su mu data ogromna odobrenja Dzordza Busa I Sona Henitija.
Molimo Vas, pomozite nam da dodjemo do istine o Arnoldu tako sto cete ovaj clanak poslati prijateljima, porodici i medijima.
Mediji su zaista bili blagi prema Arnoldovoj ocitoj mentalnooj bolesti. Ostaje na “narodu” da dodje do prave price o ovom coveku koji zeli da postane diktator. Molim Vas, prosirite rec.
ALEKS DZOUNS