Jebem ti zivot! T Ja sam ponekad pominjao da sam jako davno nesto probao, ali nikada nisam ispricao pricu do kraja. Evo sada imam potrebu da to ispricam i nadam se da ce nekome koristiti. Probacu u najkracim crtama.
Ja sam kao klinac smrsao dosta, neka kilaza astronomska, ugl. kada sam smrsao imao sam 71 kg, krenuo tada u "teretanu", par kucnih spravica-Proteus , rasla je i teretana i mi u njoj...Trenirao sam dosta, lose sam se hranio, nikada nisam izgledao nista spec, ali videlo se uvek da treniram...Posle nekih 5 godina, taman sam napravio neku pricu, imao sam 21 godinu, resim ja onako "informisan" da uzmem nesto...Metan majka i naravno posto sam bio odlicno inf. bio sam sklon zabludama i tako ja ukombinujem lepo sarme, kobasice, sireve najstarije i najmasnije, Metan i 3-5 ponavljanja... Vlasnik teretane mi kaze da Metan ne ide sam i da 4, 5 i 6 nedelju ubacim i Bionabol...Dok ovo pisem dodje mi da odem i da ga zadavim! Na pocetku sam imao 96kg, 6 nedelje kure 108 kg, nedelju dana posle kure 98... Ne samo sto sam izgubio ono sto sam "dobio", nego i ono malo bede sto sam imao pre toga...vilice su mi se rasirile...zglobovi su me boleli jako dugo...kilaze da ne govorim i prestao sam, tada sam mislio, zauvek da treniram. Pre godinu i po dana poceo sam, na nagovor mojih velikih prijatelja, sto im nikada necu zaboraviti! Sada slusam i pitam ono sto ne znam. Moj savet je kako mladim tako i starijim ljudima da slusaju ove momke ovde i da ne dovode sebe u MACHO zablude, jer nekada cena moze biti previsoka! Sorry za roman!