Novembar 15, 2024, 02:46:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203318 puta)

Van mreže filip85

• Light Heavyweight Member
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #825 poslato: Oktobar 01, 2013, 12:04:48 pre podne »
lexonja tebra, esi mi boban??

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #826 poslato: Oktobar 01, 2013, 12:05:26 pre podne »
UTICAJI HOMOSEKSUALACA NA DRUŠTVO
Pomodarstvo
- Homoseksualne zajednice nisu izolovane i pasivne. One su nametljive. Cilj im je homoseksualizacija javnosti, naročito mladih.
- Zbog sociološko/psiholoških uticaja, homoseksualizam će postati normalan trend, kao što je danas, na primer, nošenje poderane odeće.
- Pogotovo će biti izražen "usputni homoseksualizam" - ljudi će se povremeno homoseksualisati čisto iz dosade, znatiželje, fazona itd.
- Desiće se da će mnogi ljudi ustvari postati biseksualci, sa istim "gejevskim" raskalašenim, avanturističkim seksualnim ponašanjem.
- Takav mentalitet direktno vodi i pedofiliji, zoofiliji, incestu i sl.

Širenje bolesti
- Većina homoseksualaca ima vrlo prljave seksualne navike. Najgore su lizanje čmara (u SAD-u njih 70% to radi) i pijenje mokraće.
- Zbog ovoga su leglo više od 10 vrlo teških bolesti (najteže su SIDA, hepatitis A i B, gonoreja, sifilis...). U SAD-u početkom 80-tih, 70-78% homoseksualaca je bolovalo od bar jedne ovakve bolesti.
- Također su vrlo interaktivni (u SAD-u prosečno imaju 50-70 partnera godišnje). Često imaju odnose i sa osobama suprotnog pola ne otkrivajući im svoju homoseksualnost.
- Kombinacija navedenih faktora uzrokuje da su oni veliki prenosioci ovih bolesti, i među normalnom populacijom. Upravo su oni raširili SIDA-u 1980-u.

Povod ostalima
- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.
- Sledeća etapa je legalizacija pedofilije, narkomanije, prostitucije (sve troje je već urađeno npr. u Holandiji).
- I životinje će dobiti ljudska prava (na Zapadu već imaju punu socijalnu pomoć, zdravstveno osiguranje, pogrebnu službu, itd.). Već je bilo pokušaja legalizovanja braka sa životinjama. Zašto ne? Sve će biti moguće.

Raspad društva
- Dugoročne posledice sadašnjeg prihvatanja homoseksualizma su katastrofalne za društvo, a upravo sada se klackalica po tom pitanju prelama.
- Porodica, kao temelj društva, će biti izobličena i bezvredna. Imaćemo rast izopačene dece od još gorih "roditelja". Moći će da rade šta god hoće, pošto će samovolja, pedofilija i droga biti dozvoljene.
- Društveni balans i kohezija će se raspasti, pa će ta haotična okolina iznedriti razne čudake i manijake. Često ce se dešavati izopačeni zločini u "zapadnjačkom" stilu na potpuno nedužnim ljudima.
- U suštini, svi će imati veće povlastice, ugled i prava od razumnog, čestitog i poštenog čoveka. To će biti bespovratno.

ISTINE O HOMOSEKSUALNOJ PROPAGANDI
Izvrtanje uloga
- Protivljenje njima zovu "homofobijom" (lobirajući da su njihovi protivnici poremećeni i iskompleksirani, a ne obrnuto).
- Protivnike zovu konzervativnima, a sebe slobodoumnicima (tj. mi smo "primitivni i zadrti", a oni su "civilizovani i inteligentni").
- Po tome ispada da je homoseksualizam najveće dostignuće čovečanstva. Ocenite koliko je ovo grozan apsurd.

Sistematsko lobiranje
- Sebe predstavljaju kao miroljubive, nežne, simpatične i pasivne.
- Tako uvek mogu da glume žrtvu, i onda kada se argumentovano kritikuju, pa time izbegavaju pravo suočavanje sa kritikama.
- Glumljenjem žrtve "konzervatizma" i "homofobije" jeftino kupuju podršku raznih organizacija za ljudska prava, intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova, šta im daje ogromnu lobističku moć.
- Tvrde da su nenametljivi, ali se pokazalo da na Zapadu, nakon što su uspeli da se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje homoseksualizma (pogotovo nad mladima).

Obostrani pristanak
- Bitno uporište propagande je da oni dobrovoljno stupaju u te odnose, i da njima (naizgled) nikome ne čine nažao.
- Na taj način opravdavaju i nekrofiliju. Ako je umrla osoba u oporuci dala dozvolu nekome da ima polni odnos sa njenim lešom, da li je to onda uredu?
- Ni narkoman samim činom udisanja ili ubrizgavanja droge nikome ne čini nažao (na prvi pogled). Da li je onda narkomanija u redu, tj. pravo izbora?

Ljudska prava
- Osnova propagande je da se tu radi o ljudskom pravu, tj. da su oni jednostavno prirodno takvi.
- U tom slučaju su i pedofili, varalice, nasilnici i sl. prirodno takvi?
- Sva nezavisna naučna istraživanja nisu uspela da nađu biološke, genetičke, niti psihološke dolaze u korist homoseksualizma.
- Oni takođe navode neke slučaje homoseksualizma kod životinja. Po tom rezonu, opravdano je (i "prirodno") mokriti u javnosti i imati polne odnose u javnosti, jer sve životinje to rade.

Informacije preuzete od Family Research Institute (http://www.familyresearchinst.org/)

Preporučujemo tekst "Homoseksualnost sa naučnog gledišta" psihologa Alena Peruška koji možete da preuzmete ovde.

UPOZORENJE!!!
Na donjem linku se mogu pogledati fotografije sa gej parade u San Francisku iz 2008. godine. Snimci su izuzetno odvratne sadržine sa eksplicitnim prikazivanjem golotinje, body piercinga na polnim organima, masturbiranjem, oralnim seksom i sličnim perverzijama. Prilikom ulaska na link postoje još dva upozorenja na sadržaj koji će biti prikazan. Ne preporučuje se mlađima od 18 godina i psihički nestabilnim osobama da ulaze na donji link:

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/cinjenice.htm
« Poslednja izmena: Oktobar 01, 2013, 12:12:35 pre podne Lex »

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #827 poslato: Oktobar 01, 2013, 12:06:03 pre podne »
Opasnosti homoseksualizma

Opasnosti homoseksualizma (1/6)

Sve je ovde prikazano kakvo će društvo biti gde zavlada homoseksualizam. Ravno paklu.
Pa prijatno i srećno za pristalice LGBT populacije.
« Poslednja izmena: Oktobar 01, 2013, 12:16:23 pre podne Lex »

Van mreže Ishmerish

• Cruiserweight Member
  • Lala 4ever
« Odgovor #828 poslato: Oktobar 01, 2013, 12:42:06 pre podne »
I protiv koga se ti boris sa tim amovima na glavi??

Znas kada ces ti takav popaljen da budes objektivan i da dovedes sebe u mogucnost da sagledas siru sliku??
Pa kad meni izraste jos jedan mozak, jer realno mi treba jos par da bih uspeo da svarim paljevine poput tebe..

Nije da te vredjam, vec mi se nista ne penje po mount everstu vise od likova koji su 'vezani' a oderashe se od 'lajanja'.

Pederi nisu nastali 'juce' u Americi, homoseksualizam se proteze davno pre nego je i Kolumbo postao celija.
Sveziji primeri bi bili Napoleon i Marija Terezija, a mozemo nazad sve do Cezara.

Homoseksualci su od jedne male grupe hormonski 'osakacenih' jedinki, vestim planiranjem dovedeni na ovu razinu i to SAMO I ISKLJUCIVO RADI SMANJENJA SVETSKE POPULACIJE.

Gde razne kuge, sida, rak, ratovi..., nisu uspeli, homoseksualci hoce i to je fool prof plan da se ubrzano smanji svetska populacija na prihvatljivih 1-2-e milijarde.
Tako ce napokon moci da se usmere resuri i da svestki mocnici zaista suvereno zavladaju ovim svetom.

No da ne idem dalje u politiku, samo treba da ti bude jasno da ovo veze nema sa homoseksualcima kao grupom, jer oni to nit jesu, niti ce ikada biti. Onog trenutka kada se regulise brojno stanje na planeti, bice bukvalno istrebljeni, jer ce onda postojati druge mere koje nikada vise nece dozvoliti da ljudski rod ovako '''prenaseli'' zemlju.

Eto u najkracim crtama ;) 
"Kad je neko glup, proizvodi jednak socijalni efekat kao i kad je mrtav.
On ništa ne primjećuje, samo drugi pate oko njega."

Van mreže vlada sin

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #829 poslato: Oktobar 01, 2013, 08:52:04 pre podne »
Ja mislim da je papa kriv.
Men sana in corpore sano !

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #830 poslato: Oktobar 01, 2013, 09:32:30 pre podne »
Nisam im nista duzan, ne bojim ih se!
Ma ljudi me ne ugrozavaju niti na jedan nacin, meni se ne mora svidjati to paradiranje, al ako su nam EU uglavile tu zakonsku obavezu onda izvolite..veca je sramota sto nam je drzava nesposobna, al ajd
Postenije bi bilo lepo kao rusi da to zakonski resimo i da se ne brukamo, a u tom slucaju ce vecina sportista da bojkotuje Olimpijske igre u Srbiji :D
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #831 poslato: Oktobar 01, 2013, 10:32:20 pre podne »
Omg..
Ja mogu da razumem nekako ovog Lex-u sto se uziveo ovoliko i sve iskopirao sa ko zna kog sajta i gde ali ne mogu da razumem ove koji brane pedere..i jos govore o tome kao da je to nesto normalno -.- mislim dajte ljudi molim vas....ja protiv pedera neam nista nek se jebu koliko ih volja ali to je njhov problem i ja bi njih slao na lecenje naravno ko zeli...ima danas poprilican broj psihologa pa nek izvole...Ali oni da paradu pedera nazivaju paradom "ponosa" ajte ljudi molim vas pa ciji je to PONOS??? da se time PONOSIMO u svetu kako smo omogucili pederima da se setaju i zvalave na sred ulice? I kakva crna evropska unija..zna se sta evropa zeli to je prosto zeli da se prizna Kosovo da se predaju sve glavne funkcije i da se Srbija zaduzi do maksimuma kako bi posle morala da cuti i vraca dugove a vec su nas zaduzili, svakog meseca malo malo pa neki kredit opaa :)
Aj pustite vise pedere nek sire tu bolest mozda cete imati srecu da vas sin bude peder pa vam dovede zeta u kucu i zatvore se u sobu pa pocne sin da vam dahce ili sta vec a vi ponosni na njega sve pucate od srece...dok mu ovaj nabija qrcinu..muxaxaxa :D

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
« Odgovor #832 poslato: Oktobar 01, 2013, 10:44:43 pre podne »
Ljudi, ja mislim da bi dobro bilo organizovat' tucu izmedju ove 2 zaracene strane ?  ;D Sta mislite ?   :)

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #833 poslato: Oktobar 01, 2013, 10:53:08 pre podne »
Omg..
Ja mogu da razumem nekako ovog Lex-u sto se uziveo ovoliko i sve iskopirao sa ko zna kog sajta i gde ali ne mogu da razumem ove koji brane pedere..i jos govore o tome kao da je to nesto normalno -.- mislim dajte ljudi molim vas....ja protiv pedera neam nista nek se jebu koliko ih volja ali to je njhov problem i ja bi njih slao na lecenje naravno ko zeli...ima danas poprilican broj psihologa pa nek izvole...Ali oni da paradu pedera nazivaju paradom "ponosa" ajte ljudi molim vas pa ciji je to PONOS??? da se time PONOSIMO u svetu kako smo omogucili pederima da se setaju i zvalave na sred ulice? I kakva crna evropska unija..zna se sta evropa zeli to je prosto zeli da se prizna Kosovo da se predaju sve glavne funkcije i da se Srbija zaduzi do maksimuma kako bi posle morala da cuti i vraca dugove a vec su nas zaduzili, svakog meseca malo malo pa neki kredit opaa :)
Aj pustite vise pedere nek sire tu bolest mozda cete imati srecu da vas sin bude peder pa vam dovede zeta u kucu i zatvore se u sobu pa pocne sin da vam dahce ili sta vec a vi ponosni na njega sve pucate od srece...dok mu ovaj nabija qrcinu..muxaxaxa :D

Vau kakav macho govor :)
Mada sad nisi toliko nepismen i mutav kao na drugim temama..kakva transformacija hahaha

Da je normalno biti gej - NIJE, to je devijacija..da je parada nametnuta - JESTE. A razumes li da smo mi to vec prihvatili i da ce parade biti pre ili kasnije? Kao i za sve do sada sto kao nismo dali, pa smo dali i vise..mani se tog cojstva u busanja u grudi.

A tebe bih licno pitao sledece, posto je to devijacija koja ne bira vec se sa tim rodis, sta ces raditi ako ti se sutra rodi dete sa takvom devijacijom? Vaspitaces ga da ne bude gej, ubiti boga u njemu, odreci ga se il sta vec?

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #834 poslato: Oktobar 01, 2013, 10:56:24 pre podne »
Ljudi, ja mislim da bi dobro bilo organizovat' tucu izmedju ove 2 zaracene strane ?  ;D Sta mislite ?   :)

Zar ti ne rece da ces da odes sa teme i da ces raditi nesto korisnije ?  8)

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
« Odgovor #835 poslato: Oktobar 01, 2013, 10:58:30 pre podne »
A morao sam da svratim da vidim dokle se stiglo u raspravi  :D Nisam mogao da odolim  :)

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #836 poslato: Oktobar 01, 2013, 11:01:11 pre podne »
BUKAS, banuj ovog, pobenavio od pedera, više i ne čita šta pišemo, ko mu se obraća, samo peni i sikće ;D

Pa šta ti tražiš na strani pedera ako si žensko? Naravno mene treba banovati,a pederima treba dati glas i reč  pa nek ide sve u ku.... To je demokratija koju vi hoćete u srbiju da donesete. A što se tiče pene to samo vama se priviđava.

Da dodam..za mene ste ti i taj peder jedno te isto - obojica imate pravo glasa.
Ti imas mentalnu devijaciju, a ovaj drugi sexualnu - realno, izbegavam i jednu i drugu sortu (nazalost, nisam toliko tolerantan da ste mi ok okruzenje, ali verujem da ne treba tuci ni jedne ni druge samo zato sto ste takvi kakvi jeste)

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #837 poslato: Oktobar 01, 2013, 11:05:39 pre podne »
Nisam mogao da odolim  :)

E onda je opravdano :)

Van mreže Dominikanac

• Heavyweight Member
  • No pain, no gain!!
« Odgovor #838 poslato: Oktobar 01, 2013, 11:48:46 pre podne »
Ne znam ljudi, ali mene toliko zaboli za pedere! Mozda zato sto dugo godina ne zivim kod nas. Jesam protiv paradiranja, ali ako bas hoce, neka  paradiraju bas me zaboli k! Ovde u Barceloni ih ima na svakom koraku, ali brate nikog ne uznemiravaju niti maltretiraju mirni su kao bubice. Ali zato kad vidis lika celavog, da se mrsti, sa pederusom preko ramena onako ukoso prelazi ulicu i kao grom ubija pogledom, odmah znas da je Srbin!! Moj drug bio pre par meseci, prvi put izasao iz Srbije... Idemo mi ulicom, i pored nas prodje 2 pedera drzeci se za ruke. A on zastade onako zaprepascen, pa gleda njih, gleda mene, opet njih... Pa ne znajuci sta da kaze odvali "MAJKE TI?"
Sunce koje przi ko da kaze da izdrzim, vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti

Van mreže Slanina

• Middleweight Member
  • Spamer
« Odgovor #839 poslato: Oktobar 01, 2013, 12:21:12 posle podne »
Omg..

Vau kakav macho govor :)
Mada sad nisi toliko nepismen i mutav kao na drugim temama..kakva transformacija hahaha

Da je normalno biti gej - NIJE, to je devijacija..da je parada nametnuta - JESTE. A razumes li da smo mi to vec prihvatili i da ce parade biti pre ili kasnije? Kao i za sve do sada sto kao nismo dali, pa smo dali i vise..mani se tog cojstva u busanja u grudi.

A tebe bih licno pitao sledece, posto je to devijacija koja ne bira vec se sa tim rodis, sta ces raditi ako ti se sutra rodi dete sa takvom devijacijom? Vaspitaces ga da ne bude gej, ubiti boga u njemu, odreci ga se il sta vec?

Ja mozda se slabije razumem oko ishrane i treninga od tebe to je tacno, ali to nije merilo inteligencije.
Parade ne treba da bude..ne znam odakle ti to da to treba da se odrzava?? Pricate da drzava propada a ovamo podrzavate pedere u paradi a samo za to treba izdvojiti lepu sumu novca a zasto?? Da bi peder isao gradom i pokazivao svoju bolest? Ajde onda i paradu narkomana da odrzavamo zasto oni da se izdvajaju, pa i oni su ljudi..
I ja i dalje ne shvatam sto se ovde pridodaje znacaj pederima?
Onaj koji tvrdi da je normalno biti peder ili je peder ili je glup..ne vidim treci razlog..

I nisam za to da treba da ih polome od batina...treba ih poslati na lecenje, naravno ko zeli..kao sto i narkomani idu na lecenje tj oni koji to zele tako mogu i pederi..
« Poslednja izmena: Oktobar 01, 2013, 12:26:59 posle podne Slanina »