Hoho Lex i dalje u pravu sa svojim neoborivim argumentima...da, imaju sta u Srbiji i unistiti, pola naroda nema posao, vjerovatno isto toliko i gladnih, ali oni hoce da nas uniste, how yes no...
Eno vidi jednu prljavu Njemacku, gdje recimo pederi imaju svakakva prava, ekonomski, pravno, socijalno i na sve moguce nacine totalno unistena zemlja od pederluka, uzas blagi...Ne daj boze i Srbija takva postane...
I ja ih ne volim, ali ne izmisljam svakakve gluposti, gade mi se i zdravo, over^out...
Nisam ja u pravu, već je istina u pravu, dokazi i činjenice su u pravu. A tu su i svedoci koji svedoče u prilog tome. Jeste da ih je malo ali su vredni. Pa u srbiji imaju uništiti još samo ono što Evropske sankcije i Američke bombe nisu mogle uništiti. Jeli to je razlog da državu pretvorimo u državu pedera, zato što nema posla? Kada nema posla ajde da se jebemo u čmar, jelda?
Pa ako Amerikanci i Nemci dali guzu da bi im bilo dobro i lepo, dali to znači i mi u srbiji svi treba da držimo guze da nas pederi jebu?
? Hvala, ali moja duša i moja guza nije na prodaju. Makar crko od gladi. Pederima ako se ovde ne sviđa,nek idu u Ameriku i Nemačku, u domovinu čmareva. Amerika je pred bankrotom, vreme kada će i Nemačka to doživeti. Ko visoko leti,nisko pada.
Ko ih ne voli,ne podražva ih. Ne može neko da ne voli zla, a pri tom da podržava zlo. Ovde nisu izrečene gluposti. Sve što je izrečeno ima bogate dokaze i činjenice. Gluposti jesu suprotno svim ovim činjenica i dokazima.
To što mi se gade, neće ih oterati sa mog dvorišta. Već samo kada se iznese istina o njima, i nazove se imenom i prezimenom sve što čine i žele da čine. Za rešavanje problema nije dovoljno da napravimo grimasu kao da smo okusili limun i da okrenemo leđa problemu.
Ja sam za zdravo okruženje i zdrav način života. A pederisanje niti je zdravo okruženje, niti je zdrav način života.