Novembar 15, 2024, 05:07:59 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203343 puta)

Van mreže NPP

• Cruiserweight Member
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #795 poslato: Septembar 30, 2013, 04:37:07 posle podne »
Ovo je bodibilding forum zaboga
Ne prodajem AAS niti imam koga da vam preporučim, molim vas ne pitajte me to.

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #796 poslato: Septembar 30, 2013, 04:46:18 posle podne »
Cinjenica je da medju najglasnijim protivnicima parade ima samih pedera.To pouzdano znam.Verovatno zato sto covek koji nije siguran u svoj sexualni identitet, na taj nacin pokusava da izleci svoje frustracije.Ne kazem SVI, ali ima ih podosta, takvih.

Ajd objasni mi kako to neko nije siguran u svoj sexualni identitet, kako, na koji to nacin recimo bi trebalo da ustanovimo, mozda si ti imao neka slicna razmisljanja pa imas neka iskustva ???

bolje idi dizi tegove i drzi se toga vidim dosta si napucan.

Mislim da si ti taj koji je zalutao? Ovo je BB forum jebote

Van mreže filip85

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #797 poslato: Septembar 30, 2013, 04:56:21 posle podne »
........

nisam mogao sve da čitam...

idi čoveče u temu ženske guze, to je za strejt likove, puna ti glava pedera (nadam se da je samo glava, hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

aj stvarno više, lockujte ovo, diskusija je na nivou dece od 15 godina...

Cika Kure Kako vas ne mrzi
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2013, 05:03:16 posle podne filip85 »

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #798 poslato: Septembar 30, 2013, 05:00:16 posle podne »
........

(hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

Realno, ujebao si ga kao majmuna

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #799 poslato: Septembar 30, 2013, 05:01:43 posle podne »
Citat
Ako sam ja pederćić što sam na strani hrišćanstva i srpstva,  šta si ti kao antihrišćanin sa antisrpskim pristupom?

Nisam na tebe mislio pod tim pedercic vec uopsteno, generalno, cisto da se zna jer ne volim vrijedjati ljude...

Dalje se necu raspravljati posto sve prsti od argumenata koje si naveo...

Pa sa konstatacijom "ako si ti pederčić, to je tvoj problem.." je jasno ukazano na mene. A problem pederčića jeste njihov problem sve dok njihove probleme i prljavštine ne serviraju nama pod nos, pa postaje i naš problem.  Postoji mnogo zakonskih puteva za postizanja njihovih ciljeva koje ne provociraju većinu i normalno drštvo. Ali njima nije cilj da išta čine zakonski i bez namećivanja,provokacije i sile. Njima je užitak i ispunjavaju ih zadovoljstvom da provociraju normalan svet.
Ja ne vređam ljude. Ja nazivam stvar imenom i prezimenom. A drugo je to što to oni žele prikrivati. Najsnažnija borba protiv ove pišasti je njihovo razotkrivanje. A to postižemo kada otvoreno govorimo o njima i o njihovoj nameri.

Pa o javnim činjenicama i dokazima ne može da se raspravlja niti da se nađu kontraargumenti.. A tolerancija prema zlu i gadostima nije argument.

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
« Odgovor #800 poslato: Septembar 30, 2013, 05:05:10 posle podne »
Pa ovo jeste BB forum ali je ovo tema o pederima, ne znam sad zasto sam zalutao  :o
A Igore, upravu si, imam pametnija posla nego da ovde diskutujem o gejevima, gde ako ne koristim neki klise-odma 'prosipam filozofiju'. Ne znam zasto sam i ulazio u raspravu, ubuduce ce se moji komentari odnositi samo na BB, u offtopic temama nema sta da trazi neko ko oce normalno da diskutuje. Uzivajte.

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #801 poslato: Septembar 30, 2013, 06:01:52 posle podne »
Hoho Lex i dalje u pravu sa svojim neoborivim argumentima...da, imaju sta u Srbiji i unistiti, pola naroda nema posao, vjerovatno isto toliko i gladnih, ali oni hoce da nas uniste, how yes no...

Eno vidi jednu prljavu Njemacku, gdje recimo pederi imaju svakakva prava, ekonomski, pravno, socijalno i na sve moguce nacine totalno unistena zemlja od pederluka, uzas blagi...Ne daj boze i Srbija takva postane...

I ja ih ne volim, ali ne izmisljam svakakve gluposti, gade mi se i zdravo, over^out...

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #802 poslato: Septembar 30, 2013, 06:02:15 posle podne »
ako 2 pedera imaju dete samo 1 od njih je staratelj i ako se tom nesto desi dete ostaje bez oba roditelja jel ovaj drugi ne moze dobiti starateljstvo... mislim generalno po meni nije dobro ni da neko dete zivi sa 2 pedera... ali opet ako se dogodi tako nesto dete ni krivo ni duzno mora da ispasta zbog losih zakona...

Naravno da to nije dobro. Prirodna majčinska ljubav prema svom detetu preko materinskog instikta ne može zameniti ni milion pedera koja treba da predstavlja porodicu tom detetu.
Po meni omogućavanje usvajanja deteta od strane takvih neprirodnih pederskih parova je čisto žrtvovanje dece.Takvo dete nikada neće moći da razvija osnovne prirodne vrednosti u sebi, i bude u mnogo čemu osakaćen u svakom pogledu, jer jedno zdravo prirodno okruženje mnogo bitno za psihofizičko zdravlje deteta. Takođe biće lišen mnogih duhovnih i društvenih principa i osnova na koje treba jedan čovek da izgradi svoju ličnost još kao dete. Pederi sami predstavljaju sve što je suprotno prirodi,društvu i duhonosti.A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu. A čisto sumnjam da bi i na dete drugačije gledali i tu bi dete bilo psifofizički vrlo ugroženo. A to potvrđuje i činjenica da pederi imaju nameru usvojiti isključivo mušku decu. A to je suvišno komentarisati jer je vrlo jasno.

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #803 poslato: Septembar 30, 2013, 06:14:32 posle podne »
A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu.

Jel si ti malo gledao Seks i grad?
Počinješ da preteruješ (mislim, ne počinješ, od prvog posta uveliko, ali sad otvaraš nove dimenzije) sa nekim izjavama, a pričaš kao da si potpuno prodro u mozak tih pedera. I time se vraćamo na YoungStrongovu tezu ;D hahaha

suck it up, buttercup

Van mreže MrT

• Middleweight Member
« Odgovor #804 poslato: Septembar 30, 2013, 06:38:56 posle podne »

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #805 poslato: Septembar 30, 2013, 06:41:52 posle podne »
HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima  :P

A ti si stručnjak za pronalaženje prikrivenih pedera..... ;D

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #806 poslato: Septembar 30, 2013, 06:52:47 posle podne »
........

nisam mogao sve da čitam...

idi čoveče u temu ženske guze, to je za strejt likove, puna ti glava pedera (nadam se da je samo glava, hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

aj stvarno više, lockujte ovo, diskusija je na nivou dece od 15 godina...

Cika Kure Kako vas ne mrzi

Pa istina hoće da smeta nekima, to mnogo šta govori.
Meni je dovoljno ženska guza moje žene. A bolje glava da mi bude puna pedera nego guza.  ;D
Ja bi rekao da argumenti i komentari gay simpatizera na nivou dece od 15 godina. Ima ovde i poučnih komentara za odrasle koju neka deca nisu u stanju da shvate i razume.

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #807 poslato: Septembar 30, 2013, 06:54:26 posle podne »
........

(hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

Realno, ujebao si ga kao majmuna

Nije on mene jebao, samo zamišljao da me jebe.  ;D

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #808 poslato: Septembar 30, 2013, 06:57:26 posle podne »
Koga da banujem? Aj da glasamo ;D

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #809 poslato: Septembar 30, 2013, 07:26:54 posle podne »
Hoho Lex i dalje u pravu sa svojim neoborivim argumentima...da, imaju sta u Srbiji i unistiti, pola naroda nema posao, vjerovatno isto toliko i gladnih, ali oni hoce da nas uniste, how yes no...

Eno vidi jednu prljavu Njemacku, gdje recimo pederi imaju svakakva prava, ekonomski, pravno, socijalno i na sve moguce nacine totalno unistena zemlja od pederluka, uzas blagi...Ne daj boze i Srbija takva postane...

I ja ih ne volim, ali ne izmisljam svakakve gluposti, gade mi se i zdravo, over^out...

Nisam ja u pravu, već je istina u pravu, dokazi i činjenice su u pravu. A tu su i svedoci koji svedoče u prilog tome. Jeste da ih je malo ali su vredni. Pa u srbiji imaju uništiti još samo ono što Evropske sankcije i Američke bombe nisu mogle uništiti. Jeli to je razlog da državu pretvorimo u državu pedera, zato što nema posla? Kada nema posla ajde da se jebemo u čmar, jelda????

Pa ako Amerikanci i Nemci dali guzu da bi im bilo dobro i lepo, dali to znači i mi u srbiji svi treba da držimo guze da nas pederi jebu????? Hvala, ali moja duša i moja guza nije na prodaju. Makar crko od gladi. Pederima ako se ovde ne sviđa,nek idu u Ameriku i Nemačku, u domovinu čmareva. Amerika je pred bankrotom, vreme kada će i Nemačka to doživeti. Ko visoko leti,nisko pada.

Ko ih ne voli,ne podražva ih. Ne može neko da ne voli zla, a pri tom da podržava zlo. Ovde nisu izrečene gluposti. Sve što je izrečeno ima bogate dokaze i činjenice. Gluposti jesu suprotno svim ovim činjenica i dokazima.
To što mi se gade, neće ih oterati sa mog dvorišta. Već samo kada se iznese istina o njima, i nazove se imenom i prezimenom sve što čine i žele da čine. Za rešavanje problema nije dovoljno da napravimo grimasu kao da smo okusili limun i da okrenemo leđa problemu.

Ja sam za zdravo okruženje i zdrav način života. A pederisanje niti je zdravo okruženje, niti je zdrav način života.