ljudia jel vi znate da postoje javna mesta gde se prave gej zurke itd?Mislim kao javna tajna jbt sta pricate ne smeju da se setaju,imaju gro klubova po gradu! secam se kad je beer fest bio,ne znam kako se zove zgrada pored brankovog mosta sa desne strane kad se ide sa nbg,tu je bila gej zurka,vijorile se zastave dugine itd.Niko nije prstom mrdnuo,bilo je skinsa po mostu,bilo je raznih a niko nije mrdnuo.Da ne pominjem sto ej bilo apr gejeva koji su most prelazili i drazali se za ruke,samo ih mrko pogledju,niko cak ni pisnuo na njih nije.Ako hocete da ih bijete,evo otidite na net bukvalno i naci cete gde ima gejeva,pa eto ako mislite da cete ista postici prebijanjem nekih bolesnih ljudi idite.ne branim ih,samo zelim da predocim da se ZNA GDE IZLAZE a i dalje s ekenja kako gej populacija ne sme da izlazi,ne sme kurac,ajde onda lepo skupite se i idite u mars po svim mestima gde ih ima,sve se zna,sve je jako transparentno.ILI lepo menjajte ovu vlast.Ali nemojte pricati "ma prebicu geja svakog ma ovo ono" a oni imaju gomilu mesta gde s eokupljaju...hajmo,vile u ruke i ajd kad ej nasilje resenje.
sada ce meni opet neko postaviti pitanje" dobro barte akako daresimo ako en nasiljem?" PONAVLJAM,ne resavate se uzroka nego pokusavate da skenjate posledicu...ali dzaba pokusavate spreciti ginekomastiju ako i dalje rokate 3grama depoa!Zato prvo uklonite ovu depo vladu pa onda operaciona sala i odsrtanjivanje gej stecista.tolko od mene,nema potrebe da mi postavljate retoricka ili bilo kakva pitanja,izneo sma sta sma imao,tolko od mene o pederima.