Ovo je prava pederska vlast!!!
Ja nedelju dana trazim mleko da kupim bre, i kad naidjem uzmem sta ima ne gledam MM. Po 3-4l u rezervi ostavim. O TOME NISTA NIKOM NE PRICAJU!
Ceo grad izlepljen pozivom na protest (1389 poziva) a televizije cute. Nece da sire dalje u Srbiju da nebi doslo protestanata iz citave zemlje!
TO JE SLOBODA MEDIJA!?!?! DEMOKRATIJA?!?!
Sta seru smradovi da su to bili klinci sve? Pa ja sam bio sa drustvom na ulicama, i sa mnom jos 4 druga svi po 30+!!!
Mediji su zlo, uzeli ih ovi pederi i ne pustaju!
Ovaj tekst iznad me sinoc dok sam citao tako iznervirao i tako mi digo pritisak da to nije normalno. Zato sto je istina 101%!
Poceo sam da radim za 40k dinara kad je euro bio 90. Sad i dalje radim za 40k... Uzela mi drzava 10 kila mesa ovog meseca. A stan i dalje placam 150E.
A i sve je ovo suvisno, za ovo STE VI!!! gradjani Srbije glasali! I problem je sto ce vam opet neko obecati radno mesto pred izbore i opet cete glasati ovu kugu nemoralnu i bezobraznu, zato sto nemate muda da sami pokrenete nesto i promenite.
Imam zavrseno bankarstvo, Microsoft administrator sam, sad ucim za Cisco sertifikate. E meni dragi neradnici (kakvi su 95% Srba sa ispranim DS mozgom) ne treba politika i vrbovanje. Treba mi devojka da se sa njom setam i plata da idem na letovanje, zimovanje... A ne da placam da se pederi setaju gradom, da se od mene uzima! I da se na kraju JA!! nazivam huliganom, odmetnikom, balkancem, divljakom i sl.
Pogledajte u Holandiji, osnovana stranka za legalizovanje PEDOFILIJE SA DECOM STARIJOM OD 12 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I sutra ti neko spopada dete kad se vraca iz skole ili ti sestru muva neki deda od 50 godina i ti treba da cutis, to su prave EU vrednosti?
Tuga braco moja, TUGA i zalost!