Novembar 16, 2024, 10:58:35 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203919 puta)

Van mreže Scarecrow

• Light Heavyweight Member
  • FUCK YEAH
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #390 poslato: Oktobar 22, 2010, 03:25:02 posle podne »

Citat
da nece mozda neke sankcije da im uvedu Zelenko

Ma nama ce da uvedu sankcije i na njihov red. ;D

Citat
evo bolesnici su objavili listu koga bi najradije naguzili, sve sami zasluzni likovi

Njih i treba naguziti, sve dok im ovako oci ne ispadnu :o :o :o :o

ne siri govor mrznje!!!!

zajebavam se... xD
The training is nothing, will is everything.

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #391 poslato: Oktobar 22, 2010, 05:11:55 posle podne »
naguzili su se oni sami, licno su mi gori i od samih pedera, pederi su bolesni pa su bolesni a ovi bi dali guziciu za jebeni dinar i bolesnu potrebu za licnom promocijom

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
  • To be a legend, you have to beat a legend!!!
if you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #393 poslato: Oktobar 23, 2010, 09:52:11 posle podne »
Dobar video!

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #394 poslato: Oktobar 24, 2010, 11:29:30 pre podne »
Koliko policajaca ovo nije normalno :o(u Beogradu).
Evo jedan dobar video o tome:
 http://www.youtube.com/watch?v=jNoduSUwN8Y  
« Poslednja izmena: Oktobar 24, 2010, 11:32:26 pre podne IGI900 »

Van mreže tanatos

« Odgovor #395 poslato: Oktobar 24, 2010, 04:44:04 posle podne »
Ovo je prava pederska vlast!!!
Ja nedelju dana trazim mleko da kupim bre, i kad naidjem uzmem sta ima ne gledam MM. Po 3-4l u rezervi ostavim. O TOME NISTA NIKOM NE PRICAJU!
Ceo grad izlepljen pozivom na protest (1389 poziva) a televizije cute. Nece da sire dalje u Srbiju da nebi doslo protestanata iz citave zemlje!
TO JE SLOBODA MEDIJA!?!?! DEMOKRATIJA?!?!
Sta seru smradovi da su to bili klinci sve? Pa ja sam bio sa drustvom na ulicama, i sa mnom jos 4 druga svi po 30+!!!
Mediji su zlo, uzeli ih ovi pederi i ne pustaju!
Ovaj tekst iznad me sinoc dok sam citao tako iznervirao i tako mi digo pritisak da to nije normalno. Zato sto je istina 101%!
Poceo sam da radim za 40k dinara kad je euro bio 90. Sad i dalje radim za 40k... Uzela mi drzava 10 kila mesa ovog meseca. A stan i dalje placam 150E.
A i sve je ovo suvisno, za ovo STE VI!!! gradjani Srbije glasali! I problem je sto ce vam opet neko obecati radno mesto pred izbore i opet cete glasati ovu kugu nemoralnu i bezobraznu, zato sto nemate muda da sami pokrenete nesto i promenite.
Imam zavrseno bankarstvo, Microsoft administrator sam, sad ucim za Cisco sertifikate. E meni dragi neradnici (kakvi su 95% Srba sa ispranim DS mozgom) ne treba politika i vrbovanje. Treba mi devojka da se sa njom setam i plata da idem na letovanje, zimovanje... A ne da placam da se pederi setaju gradom, da se od mene uzima! I da se na kraju JA!! nazivam huliganom, odmetnikom, balkancem, divljakom i sl.

Pogledajte u Holandiji, osnovana stranka za legalizovanje PEDOFILIJE SA DECOM STARIJOM OD 12 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I sutra ti neko spopada dete kad se vraca iz skole ili ti sestru muva neki deda od 50 godina i ti treba da cutis, to su prave EU vrednosti?
Tuga braco moja, TUGA i zalost!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #396 poslato: Oktobar 24, 2010, 06:55:58 posle podne »
Ja nedelju dana trazim mleko da kupim bre, i kad naidjem uzmem sta ima ne gledam MM. Po 3-4l u rezervi ostavim. O TOME NISTA NIKOM NE PRICAJU!
Ceo grad izlepljen pozivom na protest (1389 poziva) a televizije cute. Nece da sire dalje u Srbiju da nebi doslo protestanata iz citave zemlje!
Sta seru smradovi da su to bili klinci sve? Pa ja sam bio sa drustvom na ulicama, i sa mnom jos 4 druga svi po 30+!!!
Ovaj tekst iznad me sinoc dok sam citao tako iznervirao i tako mi digo pritisak da to nije normalno. Zato sto je istina 101%!
Poceo sam da radim za 40k dinara kad je euro bio 90. Sad i dalje radim za 40k... Uzela mi drzava 10 kila mesa ovog meseca. A stan i dalje placam 150E.
A i sve je ovo suvisno, za ovo STE VI!!! gradjani Srbije glasali! I problem je sto ce vam opet neko obecati radno mesto pred izbore i opet cete glasati ovu kugu nemoralnu i bezobraznu, zato sto nemate muda da sami pokrenete nesto i promenite.
Imam zavrseno bankarstvo, Microsoft administrator sam, sad ucim za Cisco sertifikate. E meni dragi neradnici (kakvi su 95% Srba sa ispranim DS mozgom) ne treba politika i vrbovanje. Treba mi devojka da se sa njom setam i plata da idem na letovanje, zimovanje... A ne da placam da se pederi setaju gradom, da se od mene uzima! I da se na kraju JA!! nazivam huliganom, odmetnikom, balkancem, divljakom i sl.

Pogledajte u Holandiji, osnovana stranka za legalizovanje PEDOFILIJE SA DECOM STARIJOM OD 12 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I sutra ti neko spopada dete kad se vraca iz skole ili ti sestru muva neki deda od 50 godina i ti treba da cutis, to su prave EU vrednosti?

Fino receno!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #397 poslato: Oktobar 26, 2010, 12:27:28 pre podne »
DŽUDIT RISMAN Uspostavljanje novog seksualnog poretka

Alfred Kinsi je tvrdio da 95 procenata Amerikanaca uživa u devijantnom seksu, što ga je vodilo daljem zaključku: da su sve forme seksa legitimne i da se ljudi ne smeju smatrati prestupnicima zato što ih upražnjavaju. Pedofilija, incest, homoseksualizam za Kinsija nisu bile perverzija i on je radio sve da zbaci zakonska ograničenja koja su zabranjivala njihovo upražnjavanje

Američka psihijatrijska asocijacija (APA) je 1973. uklonila homoseksualnost sa svoje liste „poremećaja“. Dve decenije kasnije APA je uklonila i pedofiliju i sadizam iz svoje klasifikacije „poremećaja“

Kinsijeva „istraživanja“ uzdrmala su temelje morala i lansirale seksualnu revoluciju, rezultirajući astronomskom incidencijom svih socijalnih patologija, kao što su homoseksualizam, sadomazohizam, silovanja, zlostavljanje dece

Svi zakoni koji se tiču seksa izmenjeni su, a sve to je finansirala Rokfelerova fondacija. Zbog toga, mi danas plaćamo cenu u vidu seksualno prenosivih bolesti, i to plaćamo opet Rokfelerovoj farmaceutskoj industriji, koja se pobrinula za vakcine, vijagru i ostale lekove preporučene od Svetske zdravstvene organizacije

Etabliranje homoseksualnosti u društvu neminovno vodi i ka priznavanju gej brakova

Ceo tekst i jako interesantan    http://www.pecat.co.rs/2010/10/dzudit-risman-uspostavljanje-novog-seksualnog-poretka/

Van mreže sleepy

« Odgovor #398 poslato: Oktobar 26, 2010, 02:14:54 posle podne »
Prestao sam da kucam posto nemam zelje da se svadjam al na ovo moram da odgovorim posto napada moju struku.

Prvo...Dr Judith Reisman nije psiholog vec komunikolog. Ima dodirnih tacaka sa psihologijom ali ona ne moze da bude kompetentna da kritikuje psiholosku dijagnostiku zato sto u svojim studijama se nije bavila patologijom ljudskog uma.

Na ovom linku mozete da procitate o njoj - http://en.wikipedia.org/wiki/Judith_Reisman

Sa druge strane Alfred Kinsey je bio biolog i bavio se sexualnoscu sa tog aspekta ali i sa aspekta psihe. Biologija je mnogo bliza psihologiji neko komunikologija tako da Alfred Kinsey moze da se uzme za ozbiljno.

LBGT su izbaceni iz DSM-a (Diagnostical and Statistical Manual of Mental Disorder) 1973. godine zato sto to NIJE mentalni poremecaj. Ovo drugo je netacno. APA nije 1995. godine iz DSM-a izbacila pedofiliju i sadizam vec je promenila definicije. Vise o tome mozete procitati na ovom linku - http://www.dsm5.org/ProposedRevisions/Pages/proposedrevision.aspx?rid=186#

Trenutno je u izradi DSM 5 tako da mozete i o tome da procitate dosta na linku iznad.  Ovoj tematici treba pristupiti kriticki a ova gospodja to ne radi vec pokusava da nabaci kesh i slavu.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže Bare

• Middleweight Member
« Odgovor #399 poslato: Oktobar 26, 2010, 05:08:50 posle podne »

Brate tek ce biti gore, videces, tj svi mi. koji dozivimo te Poslednje Dane.
Ovo je tek pocetak pakla na zemlji koji nas sve ceka.

Van mreže ljubenzi

• Minimumweight Member
  • **
  • www.omegaobezbedjenje.co.rs
    • www.omegaobezbedjenje.co.rs
« Odgovor #400 poslato: Oktobar 26, 2010, 05:43:49 posle podne »
Sve u svemu lose nam se pise.
www.omegaobezbedjenje.co.rs
usluge licnog obezbedjenja i detektivske usluge

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #401 poslato: Oktobar 27, 2010, 12:06:57 pre podne »
“Ovaj svet je opasno mesto za življenje, ali ne
zbog onih koji su zli – već zbog onih ljudi koji
u vezi toga ništa ne čine.”

Albert Ajnštajn

Van mreže Pirat

« Odgovor #402 poslato: Oktobar 27, 2010, 11:46:24 pre podne »
Da to je rekao Albert Ajnstajn kad ga je isprcala dobro griza savesti zbog posledica njegove poznate teorije, tacnije atomske bombe sto je bacena na Hirosimu...  ;D

Van mreže sleepy

« Odgovor #403 poslato: Oktobar 27, 2010, 12:10:36 posle podne »
Now I am become Death, the destroyer of worlds.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #404 poslato: Oktobar 27, 2010, 01:20:34 posle podne »
Da to je rekao Albert Ajnstajn kad ga je isprcala dobro griza savesti zbog posledica njegove poznate teorije, tacnije atomske bombe sto je bacena na Hirosimu...  ;D

Jbg, imas ljude koji pljuju i seru po svom narodu i porodici pa ih ne grize savest.

Tako da je bitno da savest uopste proradi bilo kad nego da je covek uopste nema.
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2010, 01:38:43 posle podne IGOR_X3M »