Novembar 16, 2024, 12:33:58 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203935 puta)

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #361 poslato: Oktobar 14, 2010, 02:36:53 posle podne »
a ovaj nesrecnik sa snimka je juce odlikovan nekakvim ordenom, eto sad imamo i prvoborce pederske revolucije i vitezove reda crvene guzice, velike hrabre policajce koji u oklopima tuku decu od 14 godina i koji hrabro gledaju na drugu stranu cim vide  da malo bolji auto prodje na crveno

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže Deja

« Odgovor #362 poslato: Oktobar 14, 2010, 04:07:39 posle podne »
velike hrabre policajce koji u oklopima tuku decu od 14 godina

Koj moj dete od 14 godina trazi tamo???? Nije mu mesto NI NA JEDNOJ STRANI!

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
  • To be a legend, you have to beat a legend!!!
« Odgovor #363 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:04:03 posle podne »
pa nije bio policijski sat pa da ne sme da bude dete od 14 god na ulici,..
da i ja sam gledao ,kao odlikovan,itd dali mu novinari neku nagradu poklon ,a niko ne spominje koliko se frajer ispsovo
if you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

Van mreže Deja

« Odgovor #364 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:09:00 posle podne »
To dete nije trebalo da bude tu... to sto nije policijski cas je problem drzave (od koje samo idiot moze nesto da ocekuje ...).
Ali to je isto kao i da pustis dete od 3 godine pored coveka kome na celu pise "pedofil" i kazes nije bio policijski cas... treba razmisliti i ne dati detetu da ode tamo!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #365 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:11:53 posle podne »
To dete nije trebalo da bude tu... to sto nije policijski cas je problem drzave (od koje samo idiot moze nesto da ocekuje ...).
Ali to je isto kao i da pustis dete od 3 godine pored coveka kome na celu pise "pedofil" i kazes nije bio policijski cas... treba razmisliti i ne dati detetu da ode tamo!

pa nema svako srece da moze da pobegne iz ove zemlje i da preko interneta siri vaseljensko znanje i mudrost....mozda je ovo dete izaslo iz svojih ubedjenja a ti sigurno nisi taj koji moze da kaze KOJA SU TO UBEDJENJA
problem uze porodici se prvo ocitava na detetu a obicno kod nas prolbem u porodici krece zarad dobro ponzatih okolnosti i teznje ka savremenim eu vrednostima

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #366 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:13:53 posle podne »
..i da..ovde nije rec o ovome jer ko zna mozda ima i 19 god tj tebi je bitno da NIJE NIKO TREBAO DA BUDE tamo
dakle..prosli put je bio ovaj sa xxx godina,a sleedeci put ce da budu njih dva..mozda dodje i njegov tata oi obuce patike iz 2000-e hhhahhahahhahahaha
ali stvar  je u tome sto ce onaj nesretnik opet da kaze DA SU DOSLI DA RUSE NJEGOV BG,doku ne zagori pid guzicom i onda predje na drugu stranu kao i mnogo puta do sada

Van mreže Deja

« Odgovor #367 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:46:47 posle podne »
Ma da ima 19 god. bilo bi njegov izbor sto je tamo...
Kad ima jbnh 14 godina, ne zna ni pertle da veze kako treba, a oce da ide da se bije... ili ga roditelji salju da se bije kako bi posle nesto doslo na vestima i politizovalo.

A nesto ne vidim da sam jedini koji samo "deli pamet" preko neta, jer ovde je vise ljudi trubilo kako treba doci i pobiti, a manje se pojavilo da bije nego sto je ovde reklo da ce da bije!
Nikakva razlika izmedju mene i tebe (i ostalih u ovoj temi) sto ja nisam u Srbiji trenutno, ako nisi bio tamo.
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2010, 05:49:01 posle podne Deja »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #368 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:00:23 posle podne »
od kuda ti znas GDE SAM JA BIO..hahhahahahahhaha pod 1
OD KUDA TI ZNAS KOLIKO ONAJ GODINA IMA..ja sigurno tvrdim da 14 nema....pod 2
OD KUDA TI ZNAS KO JE NJEGA POSLAO I DALI GA JE BILO KO POSLAO ILI JE TAMO BIO ZATO SSTOd MU JE PUN KURAC PEDERA I TEROROSANJA NARODA ZARAD BOESNIKA..npr...pod 3...

a pod 4
zivotom se kladim da ti i da si bio u srbiji ne bi bio u bg jer radije delis pamet preko neta pa tako net bi verovanto imao i u srbiji i onda bi kao sto sam vec rekao sa tudjim kurcem po trnju mlatio....

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #369 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:03:00 posle podne »

Bilo je i roditelja sa malim klincima od 2-3 godine,isli su iza nekoliko svestenika a onda su poslicajci krenuli da ih guraju i podizu pendreke na njih...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Deja

« Odgovor #370 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:14:57 posle podne »
od kuda ti znas GDE SAM JA BIO..hahhahahahahhaha pod 1
A gde si bio?:) Nisi rekao da si bio tamo, ne vidim da se hvalis :D

Citat
OD KUDA TI ZNAS KOLIKO ONAJ GODINA IMA
Pa Ted kaze da ima 14 godina!

Citat
OD KUDA TI ZNAS KO JE NJEGA POSLAO I DALI GA JE BILO KO POSLAO ILI JE TAMO BIO ZATO SSTOd MU JE PUN KURAC PEDERA I TEROROSANJA NARODA ZARAD BOESNIKA..npr...pod 3...
Pa ako nema dovoljno godina da sam razmislja ne treba da bude tamo i neko je odgovoran za njega. Ako ima dovoljno godina, sta onda Ted nabija da biju maloletnike? Sam je kriv sto je tamo onda.

Citat
zivotom se kladim da ti i da si bio u srbiji ne bi bio u bg jer radije delis pamet preko neta pa tako net bi verovanto imao i u srbiji i onda bi kao sto sam vec rekao sa tudjim kurcem po trnju mlatio....
Ja ne bih isao naravno jer znam da time nista ne bih postigao i po 20 i ko zna koji put to je samo politicarima pomoglo a ne normalnom svetu!

Van mreže Deja

« Odgovor #371 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:16:20 posle podne »
Pa jok, treba da vode decu od 3 godine tamo??? WTF!
Bilo je i roditelja sa malim klincima od 2-3 godine,isli su iza nekoliko svestenika a onda su poslicajci krenuli da ih guraju i podizu pendreke na njih...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #372 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:21:32 posle podne »
Citat
Nisi rekao da si bio tamo, ne vidim da se hvalis
pa mnogo ti toga neznas o meni  ;) ;)

elem
Citat
Pa Ted kaze da ima 14 godina!
pitaj teda

Citat
Pa ako nema dovoljno godina da sam razmislja ne treba da bude tamo i neko je odgovoran za njega. Ako ima dovoljno godina, sta onda Ted nabija da biju maloletnike? Sam je kriv sto je tamo onda.

kakav si ti uff momak jbt..a sto ako mu je tata bio na jednoj strani a on na drugoj jer mu je pun kurac da ovi daju milione za peder dok njeg tata dobio otkaz i mora da radi na nekoj pijaci da bi njemu dao za knjige...primer..a policija u opste ne bije maloletnike..JEBOTE JA NE MOGU DA VERUJEM DA TI OVAKVE BUDALSTINE U OPSTE IZOGVARAS..jeboteeeeee..hahhahahhaha
ti mora da si CLAN DS pa ti oni sredili da malo odes da koju kintu uglavis u dzep dok se ne vidi sta ce biti...hahahhahahha

Citat
Ja ne bih isao naravno jer znam da time nista ne bih postigao i po 20 i ko zna koji put to je samo politicarima pomoglo a ne normalnom svetu!

pomoglo je pomoglo,samo vi koji ste tamo kao pickice sakriveno naravno da smatrate da nije pomoglo,a kako je pomglo to ces da vidis u Vol 2 koji sledi a zvati ce se...ajde da to ostavimo vama koji kenjate preko interenta jer ce to to nazvati ONDA HEROJSTVOM ili ces i dalje govriti MA TO HULIGANI kao i sto sada kenjas ovako dok tamo duboko u nekoj fotelji ti puca kurac..
ponavljam
LAKO JE OD TAMO SRATI
DODJI OVAMO I ZARADI HLEB,GLEDAJ KAKO SE DAJU MILIONU ZA PEDERE,GLEDAJ KAKO MANJINA IMA VECE PRAVO NEGO VECINA I DODJI I GLEDAJ KAKO OVDE TRUNE SVE STO IMA SMISLA I MALO..PA ONDA KAZI NESTO
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2010, 07:14:24 posle podne Pedja_Petrovic »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #373 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:22:46 posle podne »
Citat
Pa jok, treba da vode decu od 3 godine tamo??? WTF!

dali je mogtuce da si tako "kratak"
jbt jos par postove i ides malo na hladjenje....vidim ja

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #374 poslato: Oktobar 14, 2010, 07:03:06 posle podne »
@Deja
Ne radi se o tome koliko ima godina,moga je biti i deda od 70,poenta je da se heroj pederske revolucije izdrkao na prebijenom klincu, a da kad vidi dzip sa zatamnjenim staklima broji zvezde i cudi se kako je odjednom lepo nebo.Dobio orden,za sta? Za 4  izrezirane psovke koje je ucio po direktivi poslednjih mesec dana.
Sada su kao hrabro ispunjavali naredjenja, a da su demonstranti nadjacali digli bi tri prsta u vis i rekli da su uz narod, kao sto su uradili pre deset godina ,sto sam svojim ocima gledao. A policijskog casa je bilo ocekivao ti to od drzave ili ne, centrom grada od prethodne veceri niko nije mogao da prodje, jel to nije ogranicavanje slobode kretanja? U tom delu grada svi lokali rade nedeljom, ko ce tim ljudima da nadoknadi neostvarenu dobit? Verovatno zivis na zapadu pa znas kolika je privatna svojina i biznis tamo svetinja. Da li ce drzava umanjiti mozda porez tim ljudima sto nisu radili taj dan, sto im nisu zastitili imovinu vec guzice onih bolesnika,
Sa kojim pravom neko daje gratis obezbedjenje pederima kada postoji zvanican cenovnik koliko to kosta organizatora bilo kog skupa?
Zanimljiva je ta slektivna primena zakona i zapadnog modela demokratije.
i jos nesto zajebi da ti sprovodis istragu ko je odavde bio na demonstracijama,moze to policija i bez tebe,osim ako nisi resio da dobijes orden zasluga za pedere i njihova prava. Kako bre vi gastarbajteri tako brzo postanete veci katolik od pape
p.s
ovaj sto je uhapsen na utakmici je bio u prvoborac 5 oktobra , heroj demokratije, ponos nove vlasti, a sada je huligan i terorista, cudna transformacija zar ne?
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2010, 07:09:17 posle podne Ted Arcidi »

Uploaded with ImageShack.us