Novembar 15, 2024, 05:33:52 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203597 puta)

Van mreže TeH FiLiP

• Super-heavyweight Member
  • Barbarian to be
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #135 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:07:21 posle podne »
jebote jel vi radite nesto osim sto kuckate na temi o pederima ?

Ma bitno da uzrok problema niko ne dira,parade su samo nuspojava.

Bre Zvone kakav si ti hetero?? 10 oktobar,IDEMO KOLJEMO! BUM BAM :D
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Spartak

• Gost
« Odgovor #136 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:13:50 posle podne »
a što ti onda kuckaš? :)

moram da drzim situaciju pod kontrolom

jebote jel vi radite nesto osim sto kuckate na temi o pederima ?

Ma bitno da uzrok problema niko ne dira,parade su samo nuspojava.

Bre Zvone kakav si ti hetero?? 10 oktobar,IDEMO KOLJEMO! BUM BAM :D

Nisam jos kupio katanu :)

Van mreže sleepy

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #137 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:16:17 posle podne »
A izvini gde si ti to video, procitao da su pedercine i lezbejke ugrozeni, jesi li ikad cuo da je neko dobio otkaz na poslu zato sto je peder naravno da nisi. To je samo njihova fora da da dobiju ono sto hoce, a hoce prvo paradu, pa posle ce da traze brakove , posle brakova ima da traze decu da usvajaju a posle ce da se jebu na sred ulice i niko im nece moci nista posto su postali mnogo jaki jer ce tad imati vec i svoje ljude u vladi .
Ja nisam video i procitao al posto ih poznajem par znam kroz sta prolaze. To nije njihova fora to je realnost. Ako procitamo postove sa ove teme mozemo da zakljucimo da ovde ima ljudi koji bi dali otkaz homo osobi samo zbog njenog sexualnog opredeljenja. Ne moras na mene da se istresas...ja nisam gay..ali kao buduci psiholog ja ne mogu nikog da mrzim, a i ne zelim...tako da i protiv njih apsolutno nista nemam.

A uostalom sta se primate...parada ce se odrzati. Neke budale ce da se zalete da ih pohapse, isprebijace par zena u telu muskarca (i nije neki podvig), ako bas bude sr ubice neku mukicu za koju cemo morati da dajemo pare od poreza za njegov spomenik, da mu se dodeli ulica itd...i indirektno ce pomoci gay-evima. I na kraju oni ce dobiti sta su hteli i dzaba sve ovo.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #138 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:36:37 posle podne »
A sta je tvoj predlog?Da pustimo da se sve odvija kako su oni zamislili?

Jel znas kuda onda to vodi?Setnji ruku pod ruku dva muskarca na sred ulice,ljubakanju istih,brakovima,usvajanju djece...

Ako neko ne stane na put tom ludilu,sve ovo ce poceti da se desava...

Niko nije ugrozen...Ako imaju i malo mozga,sakrice taj svoj poremecaj u svoja cetiri zida...Jer homoseksualizam nije normalni stanje,vec nesto nenormalni i devijantno,cime ne treba da se ponose...

Opet ponavljamo iste stvari po ko zna koji put: odobravanjem i neosudjivanjem ove parade se daje legitimet svim nenormalnim pojedincima i grupama da mohu da traze neka svoja "prava"

Ovo JESTE poremecaj i nenormalno stanje,kojem nema mesta na ulicama,cijem sirenju,promovisanju i velicanju treba stati na put,a ne zatvarati oci kao da se to nas ne tice...

Nadam se da smo jos koliko-toliko normalni i da ce se na taj dan okupiti nekoliko desetina hiljada normalnih ljudi u centru BG-a koji ce zaustaviti setnju poremecenih i pricu o tome jednom za sva vremena...

I muka mi je vise od ljudi koji ih stite,brane i pravdaju to stanje kao nesto normalno...Istima zelim potomke koji ce biti tako "normalni"

"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže sleepy

« Odgovor #139 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:42:59 posle podne »
Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju :) Sasvim normalna pojava :)

Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.

Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.

Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro :)

Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci ;) A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce :)
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #140 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:54:05 posle podne »
Cuj oni obespravljeni, pa ovde je sada takva situacija da oni imaju veca prava nego mi i ne samo oni, svi imaju zastitu vlasti i jebenih ne vladinih organizacija, samo prosecan, normalan covek koji svoju porodicu hrani sa 200 evra radeci od jutra do sutra nikoga ne zanima.
 U zemlji Srbiji je sad sramota biti normalan,biti  hetero, sramota je biti Srbin jer je sve to smetnja za ulazak u usranu evropsku uniju.
Sa moralnim vrednostima koje su se gajile vekovima se ne moze u Evropu i tacka.
Dali smo im sve , sva uspesna preduzeca, pogasili smo nase banke da bi nam njihove podelile blagostanje korz kartice i kredite i tako nas uvele u duznicko ropsto, e sad jos da im damo guzice i to je to.
Ko bre sme da da pederu otkaz? Pa sve ne vladine organizacije, mediji i politicri bi mu se posrali na zivot.
Danas je dovoljno da se svaki neradnik deklarise kao peder i niko nece smeti da ga najuri sa posla.
Ovo nije parada kojom se traze prava, vec demonstracija sile, moze im se i gotovo.
Kao to vec rekoh nisu oni ugrozeni vec mi, svaki peder, pedofil, psihopata, mesecar,Eskim ili Marsovac u ovoj zemlji ima veca prava od normalnog,prosecnog,porodicnog Srbina
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2010, 04:57:05 posle podne Ted Arcidi »

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže sleepy

« Odgovor #141 poslato: Oktobar 06, 2010, 04:58:04 posle podne »
Pa lako je samo prebacivati odgovornost na druge ;) Oni sto su vodili ovu zemlju i usrali nam se u zivot vode je opet. Studirali su besplatno a sad uveli rangiranje za budzet deci koja zive u rasulu zemlje koju su oni "gradili". Umesto da se neko isere politicarima u zivot ljudi se zalecu na gay-eve. Klasicno skretanje paznje :)

Van mreže Shumadinac

« Odgovor #142 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:02:08 posle podne »
Gas ce da poskupi 20%, struja 15%, hrana je najskuplja u celom regionu, putevi najlosiji, a plate najnize i sad se brinemo za gay paradu!?
Ova parada je odlican paravan za vlast, skrece se tema sa pravih problema i svaka jebena vest je vezana za paradu!
Vlast i pederi imaju zajednicki cilj da ovo bude u fokusu javnosti, zalosno, ali istinito!
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže sleepy

« Odgovor #143 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:03:46 posle podne »
Vidis da pali :)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #144 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:18:15 posle podne »
Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju :) Sasvim normalna pojava :)

Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.

Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.

Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro :)

Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci ;) A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce :)

U Iranu, Egiptu... je normalno da se drže za ruke ali NISU PEDERI... takvi se u Iranu malo drugačije tretiraju, to je njihova kultura.
Negde je običaj da se devojčice od 13godina postaju legalno majke, da se venčavaju brat i sestra... mislim da je suvišno pričati šta se radi tamo negde, to me ne tangira jer to ne želim ni ja ni 99% ljudi u ovoj zemlji da gleda, isto tako ne želimo da gledamo ni šta oni rade u 4zida, neka rade ali NE DA JA TO GLEDAM!!!

I ja izvodim vratolomije sa ženom, izvodio sam i kao momak sa devojkama ali nigde nisam paradirao i to radio na javnim mestima, ALOOOOO!
Ovde je suština da se razlikujemo od životinja, kažu pa i životinje su GAY, ma bre nismo mi životinje, ako je ispravna ta životinjska osobina zašto onda nije ispravna da ja kao npr LAV rastrgnem GAYa koji je RIBICA? Ako ćemo tako ajde....

Uvek neko teorisanje teorije zavere da se skreće tema sa ekonomije, vlasti...pa majku mu šta se samo raspravlja ako nekom ne odgovara režim neka okupi što više ljudi i neka skida režim sa vlasti...samo da e postigne kritična masa i da se reči zamene delima.
Ja kad sam hteo nešto da menjam lajao sam ali sam i ujedao i ujedali su me i nije mi žao zbog toga.

RECITE NE BOLESTI !!!
Rekao bih i ja ali sam isuviše daleko, Beograđani i vi blizu Bg očistite svoje dvorište pa neka nam i zabrane JBN ulazak u EU, samo da nema ove BOLEŠTINE.
Sutra trebaju i NEKROFILI da se izjašnjavaju kao da je to ok, jbg rođen sam takav ajde da paradiram sa mojim pokojnim komšijom i da ga kar.m na sred trga....
Zapitajte se SVI koji to podržavate, jer nije tako daleko ni ovakav scenario ako se dozvoli GAY parada.
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže sleepy

« Odgovor #145 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:24:31 posle podne »
Dobro necu vise da trolujem nemoj se ljutite XD

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #146 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:28:10 posle podne »
e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primili plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2010, 05:36:07 posle podne Ted Arcidi »

Van mreže Shumadinac

« Odgovor #147 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:34:30 posle podne »
e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primilji plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju

Sale, ali ono sto je najveci paradoks je to sto bas ta gladna radnicka klasa ponajvise kuka na gay paradu, umesto da gleda sebe i bori se za svoja prava. Jbte, cela Evropa strajkuje i neko iz vana bi pomislio kako je ovde divno i da se samo pederi zale!  ??? ??? ???  Ovde su i sindikati korumpirani, sto je neverovatno!

Stvarno je vlast izabrala odlican termin za organizaciju parade!
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2010, 05:37:20 posle podne Shumadinac »
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #148 poslato: Oktobar 06, 2010, 05:43:17 posle podne »
e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primilji plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju

Sale, ali ono sto je najveci paradoks je to sto bas ta gladna radnicka klasa ponajvise kuka na gay paradu umesto da gleda sebe i bori se za svoja prava. Jbte, cela Evropa strajkuje i neko iz vana bi pomislio kako je ovde divno i da se samo pederi zale!  ??? ??? ???  Ovde su i sindikati korumpirani, sto je neverovatno!

Stvarno je vlast izabrala odlican termin za organizaciju parade!
pa zato sto je vlast kupila mir karticama i kreditima koje ce ljudi  vracati do kraja zivota, a ovo po meni nije parada pedera vec demonstracija sile nad nama od strane vlastikoju smo sami postavili da nas jase i sprovodi sve im se naredi sa strane uz to skidajuci debeo kajmak za sebe.
Parada pedera nije najbitnija stvar,ali je sastavni deo celokupnog ekonomskog i moralnog rasula u koje je ova zemlja zapala.

Van mreže Sasa Ilic

• Cruiserweight Member
  • No fate but what we make!!
« Odgovor #149 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:01:50 posle podne »
Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...