To je isto kao kad nekoga pitas da li postoji Bog, tj. da li veruje u njega. Neko ce da govori u korist vere, a neko u korist nauke. Ili sukobljavanje navijaca zbog klubova- totalna besmislica. Isto tako ce vecina strejt ljudi da kaze kako treba pobiti ped/lez, dok ce isti krenuti da se bune. All in all, treba biti emocionalno inteligentan i staviti se i u poziciju suprotne strane, laicki receno: zivi i pusti druge da zive! Ja samo mislim da je glupost to sto ce da paradiraju nasred Beograda, analogija tome je ulazak u punu reku pirana (da su pametniji ne bi paradirali).
Dali si mozda cula nekad da nauka govori u korist Boga, predpostavljam da nisi.Oni koji progovore o tome onda budu oterani u cosak i nemaju prava da zucnu, kao naprimer Robert Gentry (proguglaj) a ima ih jos (Njutn, Paster, Faradej itd. su bili kreacionisti), jer ko dirne u evoluciju najebao je. Evo ja verujem u BOGA (iako sam do skoro bio pravi ateista) i jeli to sramota, pa koliko vidim danas to nija bas IN reci. Bolje je i verovati u Bozije zakone pa sve i da ga nema, JER U SUPROTNOM OBJASNI MI ONDA TI KAKO MOZE BILO STA NA OVOM JEBENOM SVETU BITI MORALNO I NORMALNO, mozda je za nekog moralno posrati se na sred ulice i ozeniti svoju majku ili sestru, tu se onda javlja MORALNA TOLERANCIJA, mozda SRBSKI FILM naj bolje objasnjava dokle bolestan um moze ici.
Pederi kazu da je to samo izbor i da ga svaki covek moze izabrati. Znaci svi smo mi potencijalni pederi samo trebamo malo da razmislimo o toj mogucnosti.
Pa covece izbor je to da se meni do skoro svidjala Toyota a sad mi se svidja BMW, to je izbor.
Oni ovakvim izjavama idu direkto protiv mene i protiv mog deteta jer po njihovom i ono moze izabrati da bude ma ffuuuuuuuuujjj...
Da li znas kakvi pamfleti ce se uskoro citati roditeljima u skolama u Namackoj, Svajcarskoj itd bolje da ne pricam zgrozice ti se zivot, ali cemo i to morati da progutamo.
Ma moracemo da rasirimo noge i da se dobro opustimo jer ako se malo koprcamo bice bolnije.
Pitam ponovo koju ce sledecu bolestiju jebena Svetska Zdravstvena Organizacija izbrisati iz liste bolesti kao sto su to uradili u ovom slucaju.......