1.Takodje i ja kazem,kad mi pokazete jedan jedini dokaz coveka koji sve gleda,koji nas voli,i ako pogresimo u jednoj od zapovesti onda jbg down to hell.Ja nisam ateista vec panteista,ne verujem u ono sto propagira organizovana religija jer su je ljudska bica napravila za sopstvenu korist.Mnogo bolje bi bilo da ljudi filozofksi diskutuju o onome sto biblija prica i ostale svete knjige i da se drze nekih vaznih tema tih skupova prica,jer sve svete knjige imaju neke jako bitne poruke ljudksom rodu.necemo vise o religiji.
2.Citao sam bibliju stari zavet i novi zavet,Kuran takodje. Ako nadjem neki prevod Tore na netu,i to ce se procitati sto da ne.Samo se razlikuje nacin na koji ja gledam price iz tih knjiga od tebe,to je sve.
3.PEDERLUK nije normalna stvar tu se svi slazemo,ja vam smao pricam da svako ima svoje vidjenje morala,i dal oept treba da nabrajam stvari tipa da je nekom oralni seks nemoralan,nekom analni,nekom je seks pre braka nemoralan(ovo sve pricam o heteroseksualcima)...Meni je nemoralno kad se oni ovako vataju na ulici i sta sve rade,ali to bi mi smetalo kod bilo kog drugog.Dokle god se pederi,lezbache ne zvalave,pipaju,paradiraju "ponosno" itd predamnom,neka ih nek arde sta oce iza cetri zida.Ende
4.Ako hocete da nesto promenite i nekom nudite izlecenje,evo ja opet kazem,JAVNA TAJNA je da vecina evo u Beogardu recimo,zna koja su to "Gej" mesta i koje diskoteke i kafici su emsta za njihovo okupljanje...Tako da poruka ovima koji zele da tuku-ene tucite ima u cumicevom sokacetu onaj zeleni kafic kako se zove,Koji oce da lece-ene ima disko ispod pancevackog mosta...al nemojte ovde da pricate kako cete resiti stvar,nego ajde u praksu vise meni je dosta keyboard prica.
da sklonite posledicu,sklonite uzrok.to je to
1. Ne pada mi na pamet da bilo sta dokazujem jer kad covek DUHOVNO otupi, i kad ga od obdanista do fakulteta uce o DARVINIZMU, onda takvom coveku i mrtvaci da izlaze iz groba nece biti dovoljan dokaz.
2. To su za tebe price a za mene mnogo vise od toga.
3.Ti kazes da svako ima svoje vidjenje morala a ja kazem DA JE TO NAJ GORA STVAR U CELIJ OVOJ PRICI I DA BAS IZ TOG RAZLOGA IMAMO OVU TEMU O KOJOJ PISEMO I IZ TOG RAZLOGA CEMO IMATI U BUDUCNOSTI JOS VECIH POSRNUCA, pa pogledaj slike koje su postavljene, to je za njih moralno.Neko ce sutra reci ja zelim da se zenim sa kozom jer je to meni normalno i moralno i to su moja prava i svi moraju da me tolerisu jer svako ima svoj vid moralnosti. Ako pogledas moj predhodni post videces da sem vec spomenuo MORALNU TOLERANCIJU, sto je veliko zlo.
4. Kao sto pedja rece, imaju svoja CETIRI ZIDA i tamo neka rade sta god hoce a ne da ubedjuju moje dete kako je PONOSNO biti peder i kako je to samo izbor.
da sklonite posledicu,sklonite uzrok.to je to
Uzrok je bolest u glavi, ali Darvinisticka nauka tu vrstu bolesti ne zeli da leci...
1.Nije Darvin jedini naucnik
niti igde pominjem evoluciju,a iskreno,trenutak kada nauka dokaze stob rekli,essence of life ili the god particle ili stagod,covek ce po obicaju naci nacin da to iskoristi da pounistava sve sto stigne,pa mi se i ne zuri da se pokaze bilo sta
Mene niko nista nije ucio na taj nacin,niti sam ja duhovno otupeo
fora je sto ti sad mislis da ja nisam duhovna osoba jer ne verujem po stoti put u ORGANIZOVANU RELIGIJU,to je tvoje pravo i tvoje misljenje.
a na ovo,neznam otkad je to nauka suprotna religiji? Crkva jednostavno kaze "ah pa da,veliki prasak=zapoceo bog,evolucija=bog itd itd. Ja jedino usta ne verujem je kreacionizam jer mislim da ljude koji veruju da je svet star 6 iljade godina stvaaarno treba leciti.al ni oni nisu krivi.
Tebe niko ne tera da dokazujes,imas to u sebi,to ti je dovoljno,ja imam u sebi veru u drugaciji entitet ja ga zovem sila prirode,dal ce se ispostaviti da je to isto sto i hriscanski,muslimanski,jevrejski ili majanski bog,verovatyno nikada necemo saznati.
2.To ti i kazem.Za mene je to bajka sa bitnom poukom prozeta metaforama,za nekog nesto prema cemu bukvalisticki vodi zivot.
3.Eeee to ej fora druze,svi oce svoje vidjenje svi oce nesto razlicito...meni je pun qrac toga.Ja da se pitam,diktator gore,apsolutna vlast i ajde dovidjenja kome se ne svidja,moze da se preseli u sibir ili saharu,komu-fasizam at its best
davno je Platon rekao da demokratija vodi u anarhiju,i to je skroz tacno.A zasto se ljudi ne bune? Zato sto danas ljude boli qrca za sve,filmovi,igrice,luna parkovi....sva ta zabava je tu da ti zamaze oci da bi sve bitne dogadjaje prpustao kao nerelevantne.Kad se ljudi osveste bice prekasno.Zato,ko smilsja zakone?Ko odredjuje sta je javni moral?KOga treba menjati?...valjda je sve jasno
4.Mislio sam na one koji odredjuju pravila