Novembar 15, 2024, 04:54:29 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203578 puta)

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #150 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:04:38 posle podne »
sve su nam uzeli jos samo usta da nam zatvore

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #151 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:19:50 posle podne »
Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...

Nije mi samo jasno kako misle da pohapse toliki narod a da ne izazovu reakciju mase?
Nije to baš najbolje rešenje, žao mi je i pandura u ovom slučaju, jbg ljudi rade ono što im narede a oni buljaši da se izvuku iz svega...
Budite invetivni, smislite nešto što će ugroziti samo one koje treba.
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #152 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:23:43 posle podne »
Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...

Nije mi samo jasno kako misle da pohapse toliki narod a da ne izazovu reakciju mase?
Nije to baš najbolje rešenje, žao mi je i pandura u ovom slučaju, jbg ljudi rade ono što im narede a oni buljaši da se izvuku iz svega...
pa  vidis policijski sindikati se ovih dana po Beogradu bune zbog svega i svacega,idu pred vladu i traze da im se posebno plati nocni rad, rad na praznik i slicno,a li se ne bune sto ih vlast po ko zna koji put salje na narod i to zbog sacice degenerika, to im izgleda ne smeta samo nek se dobro plati

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #153 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:44:44 posle podne »

pa  vidis policijski sindikati se ovih dana po Beogradu bune zbog svega i svacega,idu pred vladu i traze da im se posebno plati nocni rad, rad na praznik i slicno,a li se ne bune sto ih vlast po ko zna koji put salje na narod i to zbog sacice degenerika, to im izgleda ne smeta samo nek se dobro plati

Ma ....jbm mu miša.
Najviše bi voleo da strada onaj ko treba a imaju koji trebaju.

Kakav bi ja i ti bili tandem sa fantomkama i spravom za igranje bejzbola u sred BG u sred belog dana :)  a Peđa iza nas broji "loptice" :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #154 poslato: Oktobar 06, 2010, 06:48:00 posle podne »
sleepy brate nisi u pravu
PEDERLUK jeste bolest
a to sto su ga IZBACILI iz nekih knjiga to je druga prica i nemozes da pricas tako da iz razloga sto nigde ne pise da je bolest ti ne smtaras da je to bolest.
to sto ces ti biti radnik u toj struci bi bas iz tog razloga trebalo da izucavas malo vise pa da bar sam shvatis da je to bolest i da zajebes to sto pricaju
dalje
kome su bre prava ugrotzena?
njima?
pa covece pedera ne smes krivo ni da pogledas...ugasio si...
da se pederu nesto desi na poslu,gazda bi verovatno zavrsio na sudu tuzen od strane smrdljivog pedera za povrede bla bla bla bla
jbg
jbg ti pricas tipicno diplomatski i sa nekog neznam ni sam kojeg osnova tj prevedeno PO SKOLSKI...
dajes obrazlozenja koja su potpuno nepovezane tipa da se vodaju za ruku u iranu..tacno,ali i iranu i kace na drvo omdahj onoga ko je peder jer MU TO VERA NE DOZVOLJAVA
a sleepy brate...jel si ti vernik?
ja nisam...da ne mislis da se gadjam sa te strane
ali sam negde na pocetku rekao da ta setnja tih bolesnika RUSI PONOS...PRIDE normlanog coveka koji veruje u boga i isusa a takvih je 98% u ovoj zemlji.
znaci..par stotina budala moze da sere po celoj naciji..DA SERE BUKVALNO SLEDECE GODINE I DA NA TERAZIJIMA IMAMO SAN FRANCISKO?
nemoj tako sleepy buraz..nije fer
oni su obicno bolesnici i bez obzira dali treba da ih se leci ili ne (da se ja pitam ja ih sigurno ne bih lecio vec neke druge stvari) ali nadam se da ce uskoro-ponovo doci vreme gde ce se to resvati onako kako se oduvek resavalo.
neznam zasto se stalno kaci poltika sa ovim
dobro..oni su zasrali ikrivi za sve.
slazem se da bi prvo trebalo pedere razjuriti pa onda upasti u skupstinu..
ali ovd je rec i posasti i propagiranju bolesti i za mene su tu prica zavrsava....
nisi u pravu sleepy jer JA NE ZELIM DA MOJE DVOJE DECE IKADA GLEDAJU KAKO JEDNA DRUGOM SVRSAVAJU PO USTIMA U CENTRU BILO KOG GRADA NA SVETU A POGTOVO NE BEOGRADA
jer ce sutra to da ti isti bolesnici rade u NOVOM SADU itd..

neka naprave paradu ponosa u sarajevu...bas bih to voleo da vidim
i bosna hoce u evropu...ali gej parade nece biti nikada sigurno...

jbg buraz..nije fer razmisljati na taj nacin o tim bolesnicima
nemoze NI JEDAN NORMLAN COVEK bez obizrea na bilo koji stepen obrazovanja jer se ti vadis na to da PODRZAVA TO osim ako nije jedan od njih,ako nema financiskju korist ..drugi vid ne postoji jer nema razumnog objsanjena
sva objsanjja koja si ti dao brate su IZ NEKE KNJIGE i to nista nije racionalano razmisljanje..mozda za tebe se sada cini da jeste ,ali nisi racionalan majke mi....

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #155 poslato: Oktobar 06, 2010, 07:05:40 posle podne »
Probali su u Sarajevu da naprave skup Qvir (tako nekako) i napravili su u jednom objektu, skupilo se par vehabija koji su hteli da ih linčuju.
Sticajem okolnosti sa jednim od njih (vehabija) koji je kidisao na njih a koji je inače trener TEKVONDOA se i poznajem, trenira kod Terze i kad razgovaramo TOTALNO se kapiramo oko te teme.

On je oduševljen kako su pederi prošli u BG od pre par godina i duboko razočarn kao i ja koliko se malo ljudi odazvalo za kontra miting, možda manje od 50 ljudi i to skoro sve VEHABIJE.

Mogu da nas razdvajaju ratovi i gluposti koje su se izdešavale ALI kad su u pitanju BOLESNICI 99% smo složni oko toga kako treba postupati sa njima, svi sa EXYU. Samo onaj 1% "tolerantnih" koji se furaju na neku toleranciju, razumevanje i tako neka HIPI sranja su kao za podršku. U ovom slučaju ta gay-peder organizacija TERORIŠE nas strejt...da bukvalno je tako, on TERORIŠE mene i vas jer se diči svojom bolešću i nameće nam kako je to ok....ma nije niti će biti.
JBG neka je ovo balkan i neka nikada ne uđemo u EU ako treba ali toj boleštini se treba stati na put.

Ja samo čekam kad će početi i pedofili da imaju svoju paradu pa da mi pukne ona stvar i napravim sranje pa šta bude neka bude...

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #156 poslato: Oktobar 06, 2010, 07:34:16 posle podne »
:)

Dobra maja

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #157 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:09:52 posle podne »
Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju :) Sasvim normalna pojava :)

Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.

Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.

Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro :)

Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci ;) A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce :)

Iz tvojih postova zakljucujem da homoseksualnost ne smatras za nesto nenormalno,nego samo kao neko drugacije stanje...Srecno ti bilo

Kao sto rekoh,tim gadovima koji podrzavaju ovakve bolestine,od srca zelim da imaju to isto u kuci...Ako im je vec normalno,nece im predstavljati problem,zar ne...Meni je nenormalno i ne daj Boze da u svojoj blizini imam nesto slicno
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže sleepy

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #158 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:27:49 posle podne »
@Pedja

Ti si retka osoba da je postujem sa ovog foruma i sa tobom sam uvek imao normalnu komunikaciju.

Ja to ne smatram bolescu bas zato sto imam kontakta sa njima - homo osobama (imam kolege i koleginice koji su gay, i ovako privatno znam bi/gay osobe). Nikad nisam primetio nikakav poremecaj licnosti kod tih osoba. Nikad nisam imao neprijatnosti sa njima..znaju da sam straight, da nemaju prolaz kod mene i to postuju. Isto tako znaju da ako bi nesto probali na silu da bi im zube vratio u grlo i da me zabole sta su i ko su. Uvek sam se ok kapirao sa ljudima, pa se i sa njima kapiram.

Nisam vernik, a i da jesam...opet pokusao bi da ih razumem. Nije mi jasno da osobe koje su vernici i cija vera propagira ljubav konstantno pozivaju na linc i ubistvo. To je ono strasno, posto bi takve osobe najvise trebale da ih razumeju.

Ovo da su im prava ugrozena...to je kao sto rekoh relativno. Znam osobe koje su bile otpustene zato sto su gay. Startuje koleginica tipa, ovaj joj kaze kako stvari stoje (jebiga covek iskren), ova otrci kod sefa i sutra otkaz. A dobar radnik, nista mu ne fali...samo sto je gay.

Slazem se sa tobom za ovo na kraju. Ni ja ne bi voleo da moja deca gledaju kako se neko jebe na sred ulice. Ne bi voleo da gledaju i momka i devojku a kamoli 2 tipa ili 2 ribe. Vec sam rekao...ogavno mi je i kad ljudi ne umeju da se poljube kako treba na ulici nego odgledam pola predigre.

Za kraj...stoji da oni ustavno imaju pravo da mogu da organizuju paradu. Ali ako ta parada vredja vecinu gradjana (a u Srbiji vredja) onda je ne treba odrzati dok se misljenje ne promeni. Posto je isto tako ugrozeno ustavno pravo svih gradjana koji se ne slazu sa istom. Cak i gay osobe koje znam nisu sve za gay paradu. Vecinu njih to i ne interesuje. Onih par koji su za su samo u fazonu...daj nek je odrze vise da ne slusam o njoj.

I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #159 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:29:46 posle podne »
Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju :) Sasvim normalna pojava :)

Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.

Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.

Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro :)

Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci ;) A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce :)

Sutra trebaju i NEKROFILI da se izjašnjavaju kao da je to ok, jbg rođen sam takav ajde da paradiram sa mojim pokojnim komšijom i da ga kar.m na sred trga....

aaaaaaaaaaaaa Veso volim te :D :D

al najzanimljivija stvar,bar meni :D je da u ovoj temi ima par necuimenovati ;D likova koji su provereno bili sa trandzama iz bg :D :D ubija me to sto sam previse informisan :D

i jos jednom,10og kontra miting bez nasilja kojim ce se blokirati putanja parade,najbolje ersenje....jer ako bude tuce,mnogo je veci broj normalnih ljudi koji ce stradati bzvz i opet nista nismo uradili....samo ce seldece godine neki drugi dacic da izvede 15000 policajaca na ulice i eto opet qrac. Parada je tumor,trazite uzrok tumora.
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #160 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:35:59 posle podne »
al najzanimljivija stvar,bar meni :D je da u ovoj temi ima par necuimenovati ;D likova koji su provereno bili sa trandzama iz bg :D :D ubija me to sto sam previse informisan :D

Aaaaaaaaaaaaaaaaa daj imena jbg naši smo hahaha

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #161 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:40:05 posle podne »

Aaaaaaaaaaaaaaaaa daj imena jbg naši smo hahaha

nije eticki :D :D :D   kad se budemo videli :*   :D
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #162 poslato: Oktobar 06, 2010, 08:48:01 posle podne »
Bebac,znao sam brate da nesto mutis ;D
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Donovan

• Cruiserweight Member
« Odgovor #163 poslato: Oktobar 06, 2010, 09:19:19 posle podne »
Bolje bi im bilo da odu na neki drugi planet, ali ovdje tako paradirati i srati.......... :P katastrofa.

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #164 poslato: Oktobar 06, 2010, 09:44:11 posle podne »
Bebac,znao sam brate da nesto mutis ;D

Ne ne ja sam strej HOMO, samo pravi homići ništa prikriveno hahahaha  :D