stefi
da krenem od nazad
ni na jednu skupistinu saveza mi ne pada na pamet da dolazim iz mojih razloga koje sam ti rekao a jos manje imam vremena za te stvari da se zamlacivam sa tim.
hvala ti na pozivu i odista sam pocastvovan ali moram poziv da odbijem iz istog razloga na kojem sam i poziv na skupistnu odbio
ja sam rekao da necu da komentarisem federaciju ali kada mi postavis pitanje onda je red i da odgovriom
ja nisam rekao da ce da se ifbb federacija raspadne druga je stvar sto to zelim jer tako lopovske organizicje jos video nisam a da samo jedan covek uziva ali to je neka druga stvar
stvar je u tome da je pedja rekao KOLIKI LOPOVLUK JE U TOJ FEDERACIJI sto je obelodanjeno javno i sto svi mogu da vide i tu nema sta da se veruje ili ne veruje.to je tako i nikako drugacije.to sto je nekada neko bio budala a neko pametan pa u savezu sportova registrovao IFBB kao zvanicnu federaciju koja je na budzetu,pa to je druga prica.isto je to moglo danas da bude da je to NABBA a da ifbb sikce okolo,ali eto,kao sto rejer koh neko je bio pametn nekada davno i to uradio a drzafva sigurno ifbb ne prizna iz razloga sto je to OLIMPISJKI PRIZNAT sport i da je zobg toga na budzetu..nego..eto tako..ajd..slepa se..a da reuzlatata ima..to je neosprono,ali isto tako se ti reuzlatati i tretiraju kao i savez..nikako..
dakle meni se sere pri samoj pomisli na gosp pacova santohu i odista sa gadjenjem u opste pricam o njemu.
takmicenje u ceskoj sam hvalio jer tada nisam ni znao sta se sve desava i bio sam zasplepnjen samo sa takmicenjima i nicim vise(a koliko se sranja samo tamo odigravalo to tek sada znam i prisecam se vracajuci film u nazad,i ne samo na tom tamicenju jer kada se setim mnogih drugih-SERE MI SE OD NAMESTANJA i ostalih bljuvotaina seronja iz ifbb) ali da te podsetim tada ovaj savez nisu vodili ovi ljudi vec neki drugi ali TO JE SAMO JOS JEDAN PODATAK DA NE POZNAJES MATERIJU I DA NEZNAS O CEMU PRICAS tj da pises ocigledno sto ti neko kaze..dakle...sv prvesntvo ostrava czeh rep je bila 2006 a to je bilo pre ljudi koji su sada..zar ne??
tvoj komentar o tome koliko je osoba koju si imenovao napravila za ovaj sport NECU NI DA KOMENTARISEM jer je to toliko smesno da boli
dalje
ehhh pavel firlobron....kao i mnogo puta do sada dokazujes i pokazujss samo koliko se ne rauzmes.
pavel ,lokalni klosar i dupeuvklac u sannab tojinu guzicu..dok su arapri santohu nabijali pare u bulju do tada je pavel bio obican klosarcic koji se grebao za free obroke i spavanje po takmicenjima a nekada i za bespaltan snosaj..kada je arap zajebao santohu i ovaj popizdeo onda je prozvoao svog novog kapetana pavela da preuzme kormilo..
ali da ne pricam dalje o tome jer je odista smesno da konsturktivno pricam sa nekim ko se ne razume u tematiku a pogtovo kada si rekao da si bio na sastanku kada je rekao AKO VAM PASU USLOVI ok ako ne NACI CE MO DRUGU ZEMLJU..
dakle..
KOJI USLOVI
I KOJA DRUGA ZEMLJA
jbg..pokiusavas da pravis budale od ljudi koji nesto znaju..a veruj da znam,tako da je to potpuno cudno govoriti na ovaj nacin jbg..dobro..mozda je rec budala teska ali defitivno pokusavas meni koji sam mnogo vise i duze od tebe u ovome dokazati neke stvari koje ti nisu ama bas ni malo jasno
a sada ono najvaznije..
o kakvom ti mom zdravlju pricas?
PA ZAR TI MISLIS DA SE JA NE TAKMICIM ZBOG ZDRAVLJA??hahahhahaha...
ajde da vidim tvoj odgovr na ovo pa cu drage volje onda da ti kazem sve
i da
ne moras ti meni odavati priznanje o tome kakav sam ja takmicar prijatelju,ja to jako dobro znam i svestan sam toga,ali znas sta...
ajde zamisli da tebi kao jednom od 2 najbolja takmicara u zemlji pri izlasku na binu procitaju KRIVO I IME I PREIZME??
sta kazes na to??
jel to krivica...cek....moja?tvoja?...ili mozda nekog treceg ha?
dobro si cuo..
da ja sam u pitanju..
dakle..
ja misllim da nema mesta na balkanu a ko je u ovome sportu i malo da nije cuo za pedju petorvica(ovo nije lazno moralisanje ili neka nadmenost nego pricam cinjenice) i odna zamisli kada izadjes na binu da primis palketu kao zahvalnost i ljudi koji su zaduzeni za sve to NEMAJU POJMA KAKO SE TI U STVARI ZOVES
evo..jedna mala pikanterija koju sam rekao da u ostaviti sa knjigu,i nije ni bitna
vec bih te molio da mi objansis ovo oko zdravlja
slazem se da nemam nameru odista vise sa tobom da pricam ni o ifbb savezu a pogtovo o savezu srbije a pogotovo o ljudima u savezu(ne o svim naglasavm) vec o nekima koji nisu vredi da o njima cak i vrhove jagodica trosim..
dakle,molio bih te da mi objasnis ovo oko mog zdravlja....