Milose .......
da si procitao izvestaj sa redovnih i vanrednih sednica Saveza znao bi ko sam i sta sam ili bar video memorandum Saveza.Ja nemem bas mnogo vremena da budem danonocno na forumu ali sam redovno tu. Bavim se drugim poslom pa kao ni Predsednik i dobar deo upravnog odbora nezivim od bodibildinga tj nemam radnju za prodaju suplemenata,teretanu,casopios itd, vec ovo radim iz ljubavi. Savez je za kup i medjunarodna tekmicenja potrosio novac od prve uplate iz budzeta pa ako te bas interesuje opet po ko zna koji put je Predsednik licno izvdio 2000 eura iz dzepa a ja i Strugarevic po 800 eura da bi se takmicenje odrzalo ne zbog nas sigurno nego zbog TAKMICARA.Evo sada te zvanicno pozivam ispred Saveza da nam ti budes uvek fotograf(bices pozvan na prvu sednicu Saveza da budes akreditovan za fotografa SSBB). Evo ja sam ti dao neke odgovore i ako zelis jos neki ti me pitaj bez pardona ali mi odgovori na moj predhodni post ,sta ti imas da kazes na to.
stefi
posto vidimi da se ovde aludira i na mene pa red je da nesto i ja kazem za dnevnik.
dakle ti kazes da ti ovo radis izljubavi prema ovom sportu a mi koji smo po 12 i vise godina u ovom sportu,koji smo neki i zdravlje izgubili zbog ovog sporta a nismo dobili nista se bavimo ili smo se bavili sa ovim sportom zarad financijske koristi.Lepo od tebe.vise nego divna konstatiacija
samo na sec da bacim opasku na ovo tvoje oko prodavncia sportskih supsa-dakle,opste je poznata stvar da
GORAN ILIC I JA kao TAKMICARI 8)JEDINI IMAMO RADNJE i to ja u nazad 5 meseci a goran nesto duze ali to i nije bitno vec je bitno da NE POZNAJES OCIGLEDNO MATERIJU a jos manje poentu ovog sporta jer ti je konstatcija suvise da ne kazam kakva
dakle
to sto ti si izdovjio iz svog dzepa ili neko drugi-lepo od vas
,ali nemoj da pricas o nekim stvarima koje neznas
a to su
da PEDJA PETROVIC nikada nece doci na takmicenje dok je stanje stvari takvo kakov je cak ni kao gledaoc a ne kao takmicar,smatrao ti mene za neko ime ili ne sto i nije bitni (licno smatram da nemas pojma ni ko sam ja a kamoli nesto drugo) ali to i nije bitno
JA KOJI SAM SVE DAO ZA OVAJ SPORT A MOGU DA DAM ONOLIKO KOLIKO TI NEMOZES NI DA SHVATIS (ne financijski) vecna druge nacine sigurno je mnogo vise od toga o cemu ti pricas,a to neka ti kazu drugi ljudi a ne ja jer nije ni mesto ni vreme (sve ce biti u knjigi pa cu ti primerak jedne drage volje da posaljem
)
ali da ne idem na neku drugu stranu na koju si ti pokusao da odvedes stvar
ovde je bila rec o PLAKATU ili POSTERU koji je toliko odvratan da je to strasno.
dakle nisi odgovrio milosu zasto je BOBY
na slici a da ne pricam o tome koliko ti VOLIS OVAJ SPORT pa je napisano kategorija BILDING kao jedna od kategorija?
znaci ti da volis ovaj sport koliko kazes da volis a ne moras da budes takmicar da bi to znao jer npr i MR BIG nije takmicar ali pri izradi plakata nikada nije napravio gresku pa napisao kategorija BILIDING
znaci ja ne pricam ovde o nakaradnosti samog dizajna postera vec o TEHNICKIM STVARIMA KOJE TREBA DA SE ODVIJAJU NA SAMOM TAKMICENJU a sto bi jedan i makar ljubitelj ovog sporta trebalo da zna da kategorija BILIDNG ne postoji..ili postoji
o tome je prvobitno bilo rec i ni o cemu drugom
a da ti cika peki nesto kaze jos
nemas prava da ni u jednom elemntu prozivas mene niti bilo koga drugog sa ovog foruma kada je rec o ovom sportu i kada je rec o adminima sa ovog foruma jer ovaj forum je postojao i pre ovog saveza sa ovom garniturom sada,a postojati ce i posle i uvek smo pisali KRITIKE zarad toga da se ne dese na nekom sledecem takmicenju
to sto se te kritike nikada i nigde nisu uvazile to je neki drugi par opanaka i to nije nasa stvar.
evo,dobio si dirketknu ponudu od milosa za fotografije i plakat za sl god i mislim da je to vise nego fer.
ja sam svoj stav rekao i iza njega stojim,dakle kao sto sam suzdrzan zadnjih nekoliko godina kada su u pitanju takmicenja u okviru saveza TAKO CE BITI I DALJE
jer kao sto rekoh,ovo je moj zivot a TI SI DOBRO REKAO,ti ne zivis od ovoga i puca ti q...c jel ce sutra savez postojati ili nece i jel ce sutra ovaj sport u opste postojati ili nece a vidis mene je i te kako briga je OVAJ SPORT VOLIM SIGURNO VISE OD VAS SVIH SKUPA ZAJEDNO I ZA OVAJ SPORT ZIVIM I CEO ZIVOT MI SE VRTI OKO OVOG SPORTA!!!
nadam se da ovaj post neces da shvatis pogresno kao i sve postove do sada jer je post iskren i objektivan
p.s.
pokusaj samo jednom da odes na neko drugo takmicenja van balkana pa da vidis kako se organizuju takmicenja i sve ostalo i sve ce da ti bude jasno.
Jos jednom-lepo je od vas sto u ovim vremenima u opste i pravite takmicenje,ali ako ga prvavite ONDA NEMOJTE DA RADITE SPRDNJU NE OD TAKMICENJA VEC OD TAKMICARA jer ja sam jedan od njih i nisam u upravnom odboru niti me zanima (a mislim da bi sprdnja bila da takmicari moraju da prisustvuju nekim sednicama upravnog odbora) jer vi valjda pravite takmicenje zbog takmicara a ne zbog vas...valjda bi tako trebalo da bude..nadam se.
i probaj da zamislis da sigurno licno meni nije lakse da sedim kuci i gledam rezultate sa takmicenja ,umesto da budem ili deo njega kao takmicar ili bar kao gledaoc,a nisam samo ja u pitanju vec je bolje da ne otvaramo onu pandorinu kutiju koju si u nekom gorenjem postu spomenuo.
nadam se da se slazes bar u nekom delu mog posta
Pedja