Dobro jutro i dr.Peđa i mr.Big i ostali prijatelji ovog sporta.....Šta da kažemo na sve ovo osim da se nadamo da će jednog dana biti bolje svima nama koji smo u ovom sportu sa svih strana jer ga volimo i cenimo,a bilo bi lepo kad bi od njega i živeli pristojno....znate već kako sve to ide!!!!
Za sve ste u pravu, no svako hoće leba bez motike i sa što manje para bolje da prođe....nije Goran tu ništa kriv on je samo postavio poster koji sam mu ja tražio da nabavi od organizatora ili koga već u savezu da bi ljudi mogli pošteno da se pozovu na taj događaj tj.manifestaciju ipak je ostalo još samo dva dana a niko ništa da objavi svi ćute,kao da je neko umrao.....pa bre nije to neko seosko takmičenje na livadi nego IFBB Državno prvenstvo Srbije, ali jebi ga ispada tako kako ispada.....
A što se tiče naših najboljih fotografa njima svaka Čast,što su tu da ovekoveče i dokumentuju prave forme.....da je sreće i mi takmičari i oni bi mogli da živimo lepo od ovog sporta, no kao što rekoh nadajmo se da će jednog dana biti bolje,šta drugo!!!!!!