Nikola Kovacevicu ...........
Kako to da ste ti i Strugarevic duzni da organizujete sakupljanje sredstava za organizaciju Drzavnog prvenstva? Ili ste sve platili iz svog licnog dzepa?
Jel mi imamo savez ili nemamo? To je prva stvar koju bi trebali da znamo .......
Ako imamo onda tu nesto debelo ne stima cim Vas dvojica sami morate da seckate stiropor ili sta vec ...... Ako ga nemamo onda recite pa da napravimo savez .......
Druga stvar: Cim se nesto organizuje pretpostavljamo da neka organizacija stoji iza toga i sasvim je logicno da kao sto kritikujemo vlast ove drzave kritikujemo i nas savez za BB i ne vidim sta ti nije jasno ...... mi koij pratimo takmicenja, placamo ulaz itd IMAMO PRAVO da VAS kritikujemo , tako da si pogresan stav zauzeo sa recenicom tipa "lako je Vama da kuckate od kuce po tastaturi" ..... nevidjena glupost!!! Da vas ne kritikujemo radili biste sta hocete ...... mada vidim da je slaba vajda od kritike ....
Trece: Imas samo dva posta na najvecem i najboljem Srpskom forumu za Bodi Bilding, Bilding
, fitnes i aerobik ...... i dolazis sa tim stavom! Da je srece bio bi ovde odavno prisutan i znao bi ko moze da napravi fotke, ko moze da napravi plakat ....... Ali posto ne znas jer nisi prisutan u BB Srbije i na ovom forumu (ciji su clanovi uzgred neke od najvecih persona Srpskog BB pa i svetskog)...... evo ja se nudim da za sledecu godinu uradim plakat ...... BESPLATNO!!!
Cetvrto: Da se osvrnemo na plakat ..... ponovo ....... i ne ovaj put necu govoriti o dizajnerskom radu na istom ...... vec mi molim te reci kome je palo na pamet da na plakat stavi Bob Chicka? i ovu ribu sto radi trbusnjake pa je jos iskrenuo u uspravan polozaj ...... Zar nije logicno da na plakatu za Drzavno prvenstvo budu nasi sampioni ..... Zatim, mogao se ispratiti povratak legende Petra Celika na takmicenja (bio neko dobar sa njim iz saveza ili ne covek je legenda i sta uspeva u svojim 60-im godinama je za svako postovanje) ..... Zar takve slike i naslovi ne bi privukli bar jednog gledaoca vise? Isto tako da si prisutan ovde kao sto nisi znao bi da mozes pitati mene ili Pedju EXTREMA za slike za plakat ..... sigurno bi ih isti dan imao u svom emailu .......
Peto: Savez treba da ima svog fotografa koji ce kvalitetom ispratiti dogadjaj i te slike se kasnije pojaviti na sajtu saveza a ne ..... "mesta za fotografe su obezbedjena" ... pa na njih posedaju i kurta i murta i slika .... pa takmicari posle vijaju fotografe i i moljakaju za slike jer nekim cudom zele da imaju uspomenu ......
Pozdrav
Milos