Dragi frumasi ja sam Nikola Kovacevic inace jedan od organizatora Drzavnog prvenstva u Cacku. Prvenstvo organizujemo Ivan Strugarevic i ja.Posto se niko od delegata klubova a ni vi forumasi niste zvanicno prijavili vec ste se na forumu satro prepucavali "mogu ja a mozes i ti da organizujes prvenstvo" ja sam do sada uradio sledece: platio Dom kultura u centu Cacka,platio veceru za sto ucesnika takmicenja,platio pehare , medalje i plakete,platio stiropor slova za naziv takmicenja koja se kace na veliko platno na binu, takodje cu platiti DJ koji ce spakovati muziku za poziranje takmicara,donecu tegove za zagrevanje takmicara,vagu itd.E sad sto se plakata tice,bolje neumem i neznam da uradim ali prvo sledece takmicenje koje budem organizovao zamolicu vas da mi date predloge za izgled plakata.Greskom je Strugo poslao Goranu pogresan plakat a Goran pre nego sto je ga okacio je trebao da pozove mene ili Struga da pita dali je to taj plakat.Vizuelno plakat jeste zvanican a tekstualno naravno da smo i mi primetili gresku.Pa se i ja slatko ismejak sa vama ali kasnije cu okaciti plakat koji je bez tekstualne greske a i poslacu tebi Gorane autobusom.
Ja i Dragan Radosavljevic izvodimo takmicare na binu ali bih zamolio nekoga od vas da mi pomognu u tome. Moj tel: je 066/ 9440559 . Mesto za fotografe je obezbedjeno i obelezeno pa mi se svako ko zeli moze obratiti .Vec unapred znam da ce za vas ovo drzavno biti lose organizovano ali ja sam se poslednjih deset dana trudio koliko sam mogao.Kritike su uvek dobrodosle ali je najlakse sedeti kuci i tipkati po tastaturi kompijutera. POZIVAM VAS DA U SUBOTU SVI DODJETE U CACAK.